Νομική προστασία από την DAS Hellas

Η D.A.S. – Hellas που συμπλήρωσε φέτος 40 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στη χώρα μας, αναπροσάρμοσε τις καλύψεις των προγραμμάτων της σύμφωνα με τις ανάγκες που δημιούργησε η νέα πραγματικότητα  που βιώνουμε και προσφέρει στους ασφαλισμένους της προγράμματα που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες τους και αναφέρονται :

- σε φυσικά πρόσωπα ή οικογένειες και μπορούν να καλύψουν μεταξύ άλλων και εργασιακά θέματα, θέματα συναλλαγών, ασφάλισης, μισθώσεων.

- σε επιχειρήσεις και μπορούν να καλύψουν θέματα αποζημιώσεων, ποινικά, εργατικά, μισθωτικά, ασφαλιστηρίων.

- Εκτός όμως από τις παραπάνω καλύψεις στο κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις και που είναι οι ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις, η D.A.S. – Hellas απαντά με το μοναδικό πρόγραμμα διεκδίκησης απαιτήσεων από σφραγισμένες επιταγές, απλήρωτα τιμολόγια, ληγμένες συναλλαγματικές, ιδιωτικά συμφωνητικά.

- στο αυτοκίνητο, παρέχοντας καλύψεις που δεν μπορούν να διαθέσουν οι εταιρίες γενικών ασφαλίσεων, όπως διαφορές με την ασφαλιστική εταιρεία, ανεξάρτητες πραγματογνωμοσύνες, προβλήματα με τις αντιπροσωπείες και συνεργεία.

- σε ομάδες ανθρώπων όπως εργαζόμενους σε κάποιο συγκεκριμένο φορέα στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα, ή σε μέλη επαγγελματικών σωματείων.

- σε εκμισθωτές ακινήτων, ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, διαχειριστές πολυκατοικιών καθώς και σε πολλά συνδυαστικά πακέτα με καλύψεις από διάφορα προϊόντα.

Η «εξειδικευμένη» τεχνογνωσία που διαθέτει η D.A.S. – Hellas από την πολύχρονη αποκλειστική άσκηση του κλάδου Νομικής Προστασίας σε συνδυασμό με τον  επαγγελματισμό και τις ξεχωριστές ικανότητες των ανθρώπων της, εγγυώνται ότι κάθε πρόβλημα των ασφαλισμένων της αντιμετωπίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι για το οποίο η εταιρία δεσμεύεται μέσα από το σλόγκαν της  «D.A.S. για να βρείτε το δίκιο σας!».