Η Carglass μεγάλος χορηγός της Ημερίδας Ιδιωτικής Ασφάλισης στο Ηράκλειο

Η Carglass® συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός στην Ημερίδα Ιδιωτικών Ασφαλίσεων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η Ημερίδα διοργανώθηκε από την Ethos Media και σημαντικός παράγοντας για την Carglass® ήταν η μεγάλη συμμετοχή της αγοράς της περιφέρειας σε μια τέτοιου είδους εκδήλωση.

Εκ μέρους της εταιρίας μίλησε ο κ. Σπύρος Κώστας, Διευθυντής Πωλήσεων της Carglass® , ο οποίος αναφέρθηκε στα στοιχεία και τους παράγοντες που καθιστούν την εταιρία ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της επισκευής και της αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων. Αυτό που πάνω απ’ όλα τονίστηκε είναι η αξία που η ίδια η Carglass® μπορεί και δίνει στους συνεργάτες της – τις ασφαλιστικές εταιρίες, οι οποίες της «εμπιστεύονται» τους πελάτες τους για να εξυπηρετηθούν με τον πιο άμεσο και καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Όπως και ο κ. Κώστας ανέφερε, με την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει η Carglass® και τη συνεχή προσπάθειά της να δημιουργεί ευχαριστημένους πελάτες, επωφελούνται και οι ασφαλιστικές εταιρείες, που την πρότειναν ως λύση στο πρόβλημά τους. Και αυτό είναι που κατά βάση χαρακτηρίζει τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της Carglass® και των συνεργατών της, που αποδεικνύεται και απ’ το γεγονός ότι αυτοί αποτελούν την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιριών.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κώστας αναφέρθηκε στα βασικά στοιχεία που έχουν τοποθετήσει την Carglass® στην πρώτη θέση του τομέα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων. Όχι μόνο η άριστη και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, αλλά και η ίδια η ποιότητα των κρυστάλλων και των υλικών, που χρησιμοποιούνται, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αποτελεσματικότητας που χαρακτηρίζουν την εταιρία. Τέλος, εξίσου σημαντική είναι η άμεση ανταπόκριση της Carglass® στο πρόβλημα του πελάτη, είτε απ’ το τηλεφωνικό κέντρο, είτε μέσω Internet, είτε σε κάποιο από τα καταστήματα και τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.

Μέσω του κύκλου αυτών των Ημερίδων, που πολύ επιτυχημένα έχει διοργανώσει η Ethos Media, η Carglass® ως χορηγός έχει την ευκαιρία όχι μόνο να έρθει σε επαφή με τις τοπικές αγορές της επαρχίας, αλλά και να καταλάβει τις τωρινές ανάγκες του κόσμου. Καθώς είναι μια εταιρία, που πάνω απ’ όλα θέλει να παρέχει το καλύτερο στους πελάτες και κατ’ επέκταση στους συνεργάτες της, η συμμετοχή της σε αυτή την εκδήλωση ήταν κάτι περισσότερο από παραγωγική, χαιρετίζοντας έτσι κάθε είδος τέτοιων ενεργειών.