Η ERGO στήριξε τον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Με μεγάλη επιτυχία η ERGO στήριξε για πρώτη φορά τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ως Επίσημος Υποστηρικτής με αποκλειστικότητα στην κατηγορία των «Ασφαλιστικών Υπηρεσιών». Με τη χορηγία αυτή η εταιρία απέδειξε έμπρακτα την πρόθεσή της να αναδείξει την αξία του Κλασικού Μαραθωνίου και να συμβάλλει στην περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη του συνεισφέροντας όχι μόνο με οικονομικούς πόρους, αλλά προσφέροντας τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η χαρά και η τιμή συμμετοχής σε ένα τόσο σημαντικό και μοναδικό αθλητικό γεγονός ήταν διττή για την διοίκηση της εταιρίας, καθώς στη φετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ERGO Dr. Torsten Oletzky, ο οποίος έτρεξε μαζί με άλλους συναδέλφους της εταιρίας τη διαδρομή του Κλασσικού Μαραθωνίου για πρώτη φορά και βίωσε τη χαρά του τερματισμού στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Ο Πρόεδρος του ομίλου ERGO αμέσως μετά τον τερματισμό του επισκέφθηκε το περίπτερο της εταιρίας, φωτογραφήθηκε με τα στελέχη της διοίκησης της εταιρίας, το ανθρώπινο δυναμικό της και δήλωσε πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που έλαβε μέρος στην αυθεντική, ιστορική Ολυμπιακή Μαραθώνια Διαδρομή, η οποία αποτελεί όνειρο και επιθυμία κάθε δρομέα αποστάσεων. Παράλληλα, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την άρτια διοργάνωση του αγώνα αλλά και για την ένθερμή υποστήριξη που δέχτηκε κατά τον τερματισμό του από τους ανθρώπους της ERGO Ελλάδας, τους οποίους και ευχαρίστησε εγκάρδια.   

Η ERGO στήριξε τον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών Ως επίσημος υποστηρικτής η ERGO είχε έντονη παρουσία με εταιρικό περίπτερο στον ειδικά διαμορφωμένο για τους χορηγούς χώρο στο Sponsors’ Village, όπου εκπρόσωποι από το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας συνέβαλαν καθοριστικά στην προβολή της εταιρίας και στην ένθερμη υποστήριξη των συναδέλφων, που συμμετείχαν στον αγώνα με τα εταιρικά χρώματα. Με ευχαριστήριο μήνυμά του προς όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την γιορτή του αθλητισμού ο Γενικός Διευθυντής της ERGO κ. Θεόδωρος Κοκκάλας δήλωσε « Ήταν μεγάλη μου χαρά να σας συναντήσω στο περίπτερο της εταιρίας μας όπου, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, συμβάλατε με ενθουσιασμό στην ενίσχυση ενός θεσμού που μας κάνει περήφανους. Η διοργάνωση του Μαραθώνιου είναι από τις λίγες περιπτώσεις που η ιστορία και οι αξίες της χώρας μας προωθούνται με τον τρόπο που πρέπει και θυμίζει στον κόσμο ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες πρέπει να είναι γνωστοί και για την ανεκτίμητη προσφορά τους στον πολιτισμό»   

Μέσα από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες η ERGO επιδιώκει να συμπεριλάβει στην στρατηγική της έργα και δράσεις με ουσιαστικό αποτέλεσμα και κοινωνικό μέρισμα τηρώντας τη δέσμευση της να ενεργεί με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη.