Η Τράπεζα Πειραιώς επιβραβεύει το «ποιοτικό» Bancassurance

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς, στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2011, στους χώρους του «Apollon Divani» στο Καβούρι, η 1η Συνάντηση Πωλήσεων Bancassurance Προϊόντων,  The 1st Top100 Summit: Bancassurance Best Practices.

Η όλη διοργάνωση έγινε με την ευγενική και ενεργό υποστήριξη και συμμετοχή των στρατηγικών εταίρων της, κορυφαίων ασφαλιστικών εταρειών ING και ERGO.

Σε ένα φιλικό και δημιουργικό κλίμα βραβεύθηκαν οι 100 καλύτεροι πωλητές του Δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς στα Bancassurance προϊόντα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν κορυφαία στελέχη από τη Διοίκηση της Τράπεζας. Μεταξύ αυτών, ο Γενικός Διευθυντής Εργασιών Δικτύου κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών κ. Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου, ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής Εργασιών Δικτύου Αττικής κ. Μάνος Πουλάκης, ο Διευθυντής Μονάδας Οικονομικής Ανάλυσης & Αγορών κ. Ηλίας Λεκκός, η Head of Bancassurance κυρία Σοφία Καλλέργη, ο Head of Training & Development κ. Γιώργος Κατσουράνης

Περιφερειακοί Διευθυντές και Διευθυντές Καταστημάτων. Aπο τους διοργανωτές παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της ERGO Ελλάς κ. Θόδωρος Κοκκάλας, ο Γενικός Διευθυντής Marketing & Bancassurance της ING Ελλάδας κ. Μάνος Χειράκης και άλλα διευθυντικά στελέχη των δύο εταιρειών. 

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην τρέχουσα οικονομική κατάσταση και ανέλυσαν τις τελευταίες εξελίξεις στον τραπεζοασφαλιστικό κλάδο και τις ευκαιρίες ανάπτυξής του. 

Τη δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες και μέσα από διαδραστικές τεχνικές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να αποκτήσουν βιωματικές γνώσεις στον χώρο των πωλήσεων. Οι κατασκευές Lego που τους δόθηκαν να συνθέσουν, οδήγησαν τους συμμετέχοντες να εκφράσουν τις δημιουργικές τους ικανότητες, να λειτουργήσουν ομαδικά και να συνειδητοποιήσουν ότι οι πωλήσεις είναι τέχνη που στηρίζεται σε αξίες, ποιότητες και γνώσεις του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και του ευρύτερου κοινωνικοοικονομικού περιβάλλοντος. Η καλύτερη κατασκευή Lego βραβεύθηκε από τους συμμετέχοντες προσφέροντας και τη χαρά της αναγνώρισης, εκτός από αυτήν της δημιουργίας, στη νικήτρια ομάδα.

Καταλήγοντας όλοι συμφώνησαν ότι η ανάπτυξη εργασιών στην παρούσα χρονική περίοδο απαιτεί συνέργειες και εξωστρέφεια για αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα μας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των 100 καλύτερων πωλητών και την υπόσχεση από τους διοργανωτές την επόμενη χρονιά να ακολουθήσει μια νέα βράβευση στους νικητές των τραπεζοασφαλιστικών πωλήσεων.