Πρωτιά των ασφαλιστών στις εκλογές του ΕΕΑ

Ιδιαίτερα δυναμική εμφανίστηκε σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κάλπης η συμμετοχή των ασφαλιστών στις εκλογές του ΕΕΑ με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι του κλάδου να είναι αυτοί που θα εκλέξουν και το νέο προεδρείο του Επιμελητηρίου.

Ειδικότερα στην κάλπη των ασφαλιστών σύμφωνα με τα στοιχεία του iw  ο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου έλαβε 575 ψήφους, ο Κ. Λάμπρου, 372 ψήφους, Β. Καρναχωρίτης 201 και ο Ν. Λεβετσοβίτης 167 ψήφους.

Στο σύνολο των ψηφισάντων στο ΕΕΑ πρώτο ψηφοδέλτιο σε ψήφους ήταν αυτό του κ. Χατζηθεοδοσίου, που έλαβε 1236  ψήφους και κερδίζει 13 έδρες και δεύτερο ψηφοδέλτιο ήταν αυτό του κ. Ρεκλείτη, όπου έλαβε 956 ψήφους και επίσης λαμβάνει 13 έδρες.

Αναφορικά με τους υποψήφιους ασφαλιστές που μετείχαν στην εκλογική μάχη του ΕΕΑ,  σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, προκύπτει ότι επτά είναι αυτοί οι οποίοι θα έχουν συγκεντρώσει τους απαραίτητους σταυρούς και κερδίζουν έδρα, οπότε και μπορούν να συμμετάσχουν στη συνέχεια στις συλλογικές διαδικασίες.

Πρέπει να αναφερθεί ότι η μάχη στο ΕΕΑ ήταν ιδιαίτερα σκληρή αλλά και άνιση για τους επαγγελματίες, καθώς είναι το μοναδικό επαγγελματικό επιμελητήριο της χώρας, όπου έχει χαμηλό αριθμό εδρών εκπροσώπησης στο προεδρείο.