Εξαγορά του Everything Legal από τη DAS UK

Το διαδικτυακό τόπο Everything Legal,  που λειτουργεί από το 1999 και περιλαμβάνει περισσότερες από 9.000 σελίδες με νομικές πληροφορίες, εξαγόρασε η DAS UK.

Η εταιρεία Everything Legal απασχολεί περισσότερους από 30 υπαλλήλους και παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε νομικές συμβουλές καταγράφοντας πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες κάθε χρόνο.

Η εξαγορά προσθέτει επίσης στην DAS ένα χαρτοφυλάκιο άνω των εκατό εξειδικευμένων νομικών ιστοσελίδων, ανεβάζοντας σε περισσότερους από 2,5 εκατ. τους ετήσιους επισκέπτες.

Ο κ. Paul Asplin, διευθύνων σύμβουλος της DAS UK ανέφερε ότι «η εξαγορά θα επιτρέψει στην DAS να κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός όσον αφορά στην παροχή νομικών υπηρεσιών σε απευθείας σύνδεση. Ο συνδυασμός της δύναμης και της εμπειρίας της DAS με το Everything Legal θα μας βάλει στην πρώτη γραμμή της ταχέως αναπτυσσόμενης αγοράς νομικών υπηρεσιών».

Ο κ. Brad Askew, διευθύνων σύμβουλος της Everything Legal, πρόσθεσε ότι «το όραμά μου για το διαδίκτυο ήταν να αποτελέσει τον πρώτο σταθμό για τους ανθρώπους που ψάχνουν λύσεις στα νομικά τους προβλήματα τους. Η συμμετοχή του ομίλου DAS, που κατέχει ηγετική θέση στις νομικές υπηρεσίες, θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε αυτό το όραμα πραγματικότητα».