Νέα συνεργασία της Glassdrive με την Εnterprise Insurance Company Plc

Στο πλαίσιο της ανάπτυξής της η Glassdrive ξεκίνησε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Enterprise στον τομέα της αντικατάτασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Με τη συνεργασία αυτή, οι πελάτες της Enterprise έχουν τώρα τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται μέσω του δικτύου σταθμών και συνεργατών της Glassdrive σε όλη την Ελλάδα, και να απολαμβάνουν τη μοναδική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της Glassdrive, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, ταλαιπωρία ή οικονομική επιβάρυνση. Όπως δήλωσε και ο κ. Κων/νος Δημητρουλάκης  Διευθύνων Σύμβουλος της Saint-Gobain Autover Hellas: «Χαίρομαι που σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, η Glassdrive καταφέρνει να διατηρεί σταθερά αναπτυξιακή πορεία, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό ότι η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι μονόδρομος για την βιώσιμη ανάπτυξη μιας επιχείρησης».

Η Enterprise ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2004 και είναι μέλος του Association of British Insurers ενώ έχει διαπιστευθεί με ISO 9001/27001. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων, καλύπτοντας τις ανάγκες πολλών αγορών στις διάφορες χώρες που δραστηριοποιείται. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να παρέχει τις καλύτερες δυνατές ασφαλιστικές λύσεις στους πελάτες της, λειτουργώντας σε ένα περιβάλλον ειλικρίνειας και διαφάνειας.
 
Η συνεργασία της Glassdrive και της Enterprise προσφέρει στους ασφαλισμένους οδηγούς που καλύπτονται για θραύση κρυστάλλων, μόνο γνήσια κρύσταλλα αυτοκινήτων απο τους μεγαλύτερους προμηθευτές των περισσοτέρων αυτοκινητοβιομηχανιών, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer – OEM).  Επιπλέον, χάρη στην πολυετή πείρα των τεχνικών του δικτύου της, η Glassdrive διασφαλίζει την ποιότητα εργασίας προσφέροντας γραπτή εγγύηση εφ΄όρου ζωής.