Εκλογές στο ΕΕΑ

Στις 3,4 & 5 Δεκεμβρίου γίνονται οι εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για την ανάδειξη Αντιπροσώπων στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Για εμάς τους Διαμεσολαβούντες, το Επιμελητήριο πρέπει να είναι o σύμμαχος στις διεκδικήσεις μας.
Αντί αυτού όμως του αυτονοήτου, η απελθούσα Διοικητική Επιτροπή, στην οποία μετείχε και Μέλος προερχόμενο από την τάξη μας, έκανε τα πάντα, τόσο για να δυσφημίσει τον κλάδο μας, όσο και για να μειώσει την εκπροσώπησή μας στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Σας θυμίζουμε τις διαγραφές 2.500  Διαμεσολαβούντων και τον περιορισμό της δυνατότητας εκλογής μας σε 8, καθώς προκάλεσε απόφαση με την οποία ορίζεται ότι στην Παροχή Υπηρεσιών υπάρχουν μόνο οι Ασφαλιστές και οι Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων και ψηφίζουν σε διαφορετική κάλπη. 

Το μόνο Επιμελητήριο της χώρας που θα πραγματοποιήσει με αυτόν τον τρόπο τις εκλογές του!!! Όπως γνωρίζετε οι Σύλλογοι μας έχουν προσβάλει την απόφαση της μείωσης των εδρών στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η απόφαση δυστυχώς ακόμη εκκρεμεί.

Εμείς όμως συμμετέχοντας μαζικά στις εκλογές του Επιμελητηρίου θα αποδείξουμε για άλλη μία φορά ότι ο κλάδος μας έχει την μεγαλύτερη δυναμική στο Επιμελητήριο, και θα υποχρεώσουμε με την εκλογή μας, τον Υπουργό που πήρε την απόφαση, αλλά και τις παρατάξεις που μας πολέμησαν με την μικροπολιτική τους, να επαναφέρουν την ίση εκπροσώπηση των Διαμεσολαβούντων.
Σας καλούμε να πάρετε μέρος μαζικά στις εκλογές για να ακουστεί δυνατά η φωνή μας!!!

Καταδικάστε αυτούς που προσπάθησαν και προσπαθούν να μας φιμώσουν και στηρίξτε Ασφαλιστές σε όποιον συνδυασμό και αν ανήκουν.  Με συναδελφικούς χαιρετισμούς, για τον Συνδυασμό ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

Δήμητρα – Ιωάννα Λύχρου – Πρόεδρος ΕΕΑΕ
Κωστής Μαυρόπουλος – Τέως Πρόεδρος ΕΕΑΕ
Αλέξανδρος Ραφαηλίδης – Γ. Γραμματέας ΕΕΑΕ & Πρόεδρος ΠΟΑ