Generali: Διεθνής συνάντηση GEB Marketing Meeting

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας το διάστημα 19-21 Οκτωβρίου η ετήσια διεθνής συνάντηση “2011 GEB Marketing Meeting” της Generali Employee Benefits (GEB).

Η Generali Employee Benefits είναι μέλος του Ομίλου Generali και παρέχει ασφαλιστικές υπηρεσίες μέσω του GEB Network σε 1.500 πολυεθνικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Η GEB δημιουργήθηκε το 1966 και έχει παρουσία σε πολλές πόλεις του κόσμου όπως: Brussels, London, Frankfurt, Vienna, New Jersey, San Francisco, Atlanta, Hong Kong, Singapore, Shanghai, Mumbai, και Dubai. 

Πάνω από 100 ειδικοί προσφέρουν καινοτόμες λύσεις σε μεγάλους πολυεθνικούς πελάτες, σε συνεργασία με περισσότερους από 120 τοπικές ασφαλιστικές εταιρείες του Ομίλου, σε 90 χώρες.

Πρόσφατα η GEB επεκτάθηκε και στην Ασία μέσω της Generali Asia Holding. Στην Κίνα η Generali είναι ο μεγαλύτερος ξένος επενδυτής στον τομέα των ασφαλίσεων, ενώ δραστηριοποιείται ήδη στην Ινδία, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη και άλλες χώρες της ηπείρου.

Η GEB έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς (28,5%) στη συγκεκριμένη αγορά παροχής ασφαλιστικών λύσεων σε πολυεθνικούς πελάτες, έναντι άλλων μεγάλων ανταγωνιστών της.

Η επιλογή της Αθήνας για την διοργάνωση του παγκοσμίου συνεδρίου της GEB συνιστά μία αναγνώριση του ηγετικού ρόλου της Generali Hellas στις ασφαλίσεις μεγάλων πολυεθνικών, και όχι μόνο, επιχειρήσεων και ειδικότερα στις ομαδικές ασφαλίσεις.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Generali Hellas οργάνωσε μία συνάντηση ορισμένων κορυφαίων συνεργατών της με την διοίκηση της GEB όπου αναλύθηκαν οι στόχοι και οι επιδιώξεις του Ομίλου στις ομαδικές ασφαλίσεις. 

Μέσα από ένα έμπειρο δίκτυο, αναζητούμε καινοτόμες λύσεις στις νέες ανάγκες που προκύπτουν προσφέροντας αξία στους πελάτες μας, τόνισε μιλώντας στους έλληνες προσκεκλημένους ο κ. Mauro Dugulin CEO της Generali Employee Benefits. Ο κ. Dugulin εκτίμησε ότι τα επόμενα χρόνια το ενδιαφέρον αναμένεται να επικεντρωθεί στους τομείς ασφάλισης υγείας και συντάξεων λόγω και των σοβαρών δημοσιονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλές ανεπτυγμένες χώρες.

Κλείνοντας την συνάντηση ο διευθύνων σύμβουλος της Generali Hellas κ. Πάνος Δημητρίου τόνισε ότι αποτελεί τιμή για την ελληνική ασφαλιστική αγορά η διοργάνωση του συνεδρίου της GEB στη χώρα μας, ενώ σηματοδοτεί και τους άρρηκτους δεσμούς που έχει η Generali με την Ελλάδα.

Κατέληξε τονίζοντας ότι η Generali δεσμεύεται ακόμη και στους δύσκολους καιρούς που περνά η ελληνική και ευρωπαϊκή οικονομία να βρίσκεται δίπλα στους μεγάλους εταιρικούς της πελάτες προσφέροντας την απαραίτητη ασφάλεια που έχουν ανάγκη προκειμένου να παραμένουν ανταγωνιστικοί και να εμφανίζουν υγιή ανάπτυξη.