Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife Alico στη Ρώμη

Η Ρώμη, μια από τις πιο ωραιότερες και ιστορικές πόλεις της Ευρώπης, φιλοξένησε πρόσφατα τις εργασίες του Εκπαιδευτικού Συνεδρίου “Accident & Health Challenge” της MetLife Alico για την Περιφέρεια Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της εταιρείας.

Tο Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Α. Βασιλείου, Executive Vice President, MetLife Group Inc. και Regional President & C.E.O., Central & Eastern Europe και ο κ. Β. Παππάς, Regional Vice President -  Sales, Corporate Solutions and A&H, ενώ συμμετείχαν οι κορυφαίοι συνεργάτες του Παραγωγικού Συστήματος της MetLife Alico από την Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Η Ρώμη είναι μία από τις λίγες πόλεις στον κόσμο που συνδυάζει αρμονικά την πλούσια και ένδοξη ιστορία με ένα ζωντανό παρόν. Το πρόγραμμα του ταξιδιού έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα σημαντικότερα αξιοθέατα αυτής της μοναδικής πόλης, η οποία αποτέλεσε το κέντρο μιας από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες της αρχαιότητας. 

Παράλληλα, μια από τις σημαντικότερες στιγμές αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού ήταν η επίσκεψη στο Βατικανό και στο μουσείο του, με τους αναρίθμητους θησαυρούς τέχνης που φιλοξενεί.

Οι προγραμματισμένες Συναντήσεις κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αποτέλεσαν ευκαιρία για μια εποικοδομητική ανταλλαγή ιδεών και επαγγελματικών εμπειριών, με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας στην καθημερινή δραστηριότητα των ασφαλιστικών συμβούλων. Στα πλαίσια αυτά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι εισηγήσεις διακεκριμένων συνεργατών από χώρες της Περιφερειακής Διεύθυνσης. Παράλληλα, ο κ. Β. Παππάς έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις και  προτεραιότητες, έτσι ώστε η Εταιρία να διευρύνει ακόμη περισσότερο το μερίδιο αγοράς που κατέχει.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η ομιλία του κ. Α. Βασιλείου, ο οποίος έκανε μια σύντομη ανασκόπηση της πορείας της Εταιρίας τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Περιφέρεια Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, τονίζοντας την ξεχωριστή θέση που κατέχει η MetLife Alico στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται, ενώ έθεσε και τις κατευθυντήριες γραμμές για τα επόμενα χρόνια. 

Παράλληλα, υπογράμμισε την οικονομική ισχύ και φερεγγυότητα της Εταιρίας, γεγονός που της δίνει ένα πρόσθετο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις σημερινές συνθήκες, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife Alico στη Ρώμη“Σε ένα περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς, έχετε καταφέρει να ξεχωρίσετε μεταξύ των συναδέλφων σας και παράλληλα να προσφέρετε στους ασφαλισμένους μας πραγματική αξία, σε μια εποχή που η ανάγκη για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ολοένα και αυξάνεται.

Αποτελούμε μέρος της MetLife, ενός παγκόσμιου ηγέτη στις Ασφάλειες Ζωής και αυτό  αποτελεί ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για να κατακτήσουμε ακόμη υψηλότερες κορυφές. Το εταιρικό μας όραμα είναι η καθιέρωσή μας ως η Νο1 ασφαλιστική εταιρία σε κάθε αγορά στην οποία λειτουργούμε. Σήμερα, προχωρούμε πιο δυνατοί από ποτέ και αποφασισμένοι να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο, προς όφελος όχι μόνον της Εταιρίας αλλά κυρίως των ασφαλισμένων μας”.

Το ταξίδι στη Ρώμη ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν επιτυχημένους συναδέλφους τους από άλλες χώρες της Περιφερειακής Διεύθυνσης και να θέσουν τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επαγγελματικές επιτυχίες στα χρόνια που έρχονται.