Βραβείο Επιχειρηματικότητας στην Interlife Ασφαλιστική

Για την εικοσάχρονη συμβολή της στην επιχειρηματικότητα βραβεύτηκε  μαζί με άλλες τρεις εταιρείες από τους διοργανωτές του συνεδρίου «Καινοτομία και Ανάπτυξη» ka-business.gr, η Interlife

Το βραβείο παρέλαβε σε ειδική τελετή μετά τη λήξη του συνεδρίου το Σάββατο 5/11/2011 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Ιωάννης Βοτσαρίδης.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της  Interlife είχε συμμετάσχει στην πρώτη ενότητα του πολυσυνεδρίου με θέμα «Ο ρόλος της περιφέρειας στην ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας» με εισήγηση του σχετικά με τις συνθήκες στις οποίες καλείται ο σύγχρονος Έλληνας επιχειρηματίας να αναπτύξει δράση. 

Ο κ. Βοτσαρίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι το «επιχειρείν» έρχεται αντιμέτωπο όχι μόνο με τη βαθιά ύφεση, αλλά κυρίως με τις Βραβείο Επιχειρηματικότητας στην Interlife Ασφαλιστικήχρόνιες νόσους της ελληνικής δημόσιας διοίκησης όπως η γραφειοκρατία, η αδιαφάνεια, η πολυνομία και η απουσία σταθερού φορολογικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος. 

Κατέληξε δε ότι το μεγάλο ζητούμενο παραμένει η ανάπτυξη, ώστε να εξέλθει η χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συνέδριο συμμετείχαν πολιτικοί, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, καθηγητές πανεπιστημίου κ.α., ενώ στο πλαίσιο της διοργάνωσης παρουσιάστηκαν αποτελέσματα έρευνας με θέμα «Η ψυχολογία των επιχειρηματιών εν μέσω μνημονίου: Πως η κρίση δημιουργεί ανάπτυξη».