Ph.B: Το πρώτο μηνιαίο περιοδικό στην Ελλάδα για την πολιτική υγείας!

Ένα νέο περιοδικό κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Ethos Media S.A. η οποία -κόντρα στην κρίση- συνεχίζει την επέκταση των δραστηριοτήτων της, μπαίνοντας ακόμη πιο δυναμικά στο χώρο της υγείας.

Πρόκειται για το περιοδικό Ph.B (Pharma & Health Business), το πρώτο μηνιαίο περιοδικό στην Ελλάδα για την πολιτική υγείας και την επιχειρηματικότητα στον τομέα της υγείας το οποίο, με Διευθυντή Σύνταξης τον κύριο Αιμίλιο Νεγκή, καταξιωμένο δημοσιογράφο στο ρεπορτάζ του τομέα της υγείας και την υποστήριξη μιας έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων, έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο εκδοτικό κενό που υπήρχε στο συγκεκριμένο χώρο.

Σκοπός του περιοδικούPh.B  είναι: να προβάλει τα πρόσωπα που διαμορφώνουν τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στο χώρο της υγείας, να φωτίσει τις αθέατες πλευρές των γεγονότων και να αναδείξει τις ευκαιρίες για υγιή ανάπτυξη στην υγεία. 

Η έκδοση του περιοδικού Ph.B  είναι μία φιλόδοξη προσπάθεια που γεννήθηκε με τη λογική της ουσιαστικής παρέμβασης στην υγεία, σ’ έναν σημαντικό για την ελληνική οικονομία τομέα που – λόγω των συνθηκών – ήδη αλλάζει και μπορεί να μετεξελιχθεί σε οδηγό οικονομικής ανάπτυξης. 

Η ύλη του περιοδικού αποτελεί το μεγάλο «όπλο» του για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Μέσα από έρευνες σε βάθος για τα καυτά θέματα της επικαιρότητας, από άρθρα και συνεντεύξεις ανθρώπων που κατέχουν θέσεις – «κλειδιά» για το χώρο της υγείας, από διεισδυτικά ρεπορτάζ και αναλύσεις για την πορεία του συστήματος υγείας και της αγοράς φαρμάκου, θα επιχειρηθεί η ανάδειξη της αθέατης πλευράς των γεγονότων και των πραγματικών τους γενεσιουργών αιτίων. 

Η δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού, υπογράφει την προσπάθεια να καταγραφούν νηφάλια και αντικειμενικά θέσεις και προτάσεις για να βελτιωθεί η ποιότητα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στη χώρα.

Ο αναγνώστης του περιοδικού Ph.B , μέσα στις μοντέρνα σχεδιασμένες σελίδες, θα έχει τη δυνατότητα να βρει πληθώρα ειδήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Στην πλούσια θεματολογία του περιοδικού περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν στις εξελίξεις στην αγορά φαρμάκου, την αναδιοργάνωση του συστήματος υγείας, την ορθολογική διαχείριση των πόρων στις υπηρεσίες υγείας, τη μεταρρύθμιση της ασφάλισης υγείας, την εισαγωγή ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και σύγχρονων μεθόδων management στη διοίκηση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και την προώθηση της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
κα. Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη, Communication and P.R Manager, Ethos Media S.A.
voulgaraki.s@ethosmedia.eu, Τηλ:210 9984 901