Είναι ο ασφαλιστής είδος υπό εξαφάνιση;

Η διαφημιστική καμπάνια της ‘‘NP Ασφαλιστική’’ με τίτλο ‘‘Ντοκιμαντέρ – Ασφαλιστής’’ που προβλήθηκε κατά τη περίοδο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου σε όλα τα μεγάλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας καθώς και στα social media, εστιάζει στον ασφαλιστή, τον Συνεργάτη της Εταιρίας τον οποίο θεωρεί ως πρωταγωνιστή στην ανάπτυξη των εργασιών της στο νέο ασφαλιστικό περιβάλλον.

Η ΝP Ασφαλιστική είναι μια ελληνική ασφαλιστική εταιρία, η οποία στηρίζεται –εκ πεποιθήσεως και όχι εξ’ ανάγκης- αποκλειστικά στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, αναγνωρίζοντας την αξία και την προσφορά του προς τον ασφαλισμένο. Σήμερα το επάγγελμα του ασφαλιστή τείνει να αντικατασταθεί από ψηφιακά εναλλακτικά μέσα, στα οποία κατατρέχει ο ασφαλισμένος σε περίπτωση ανάγκης.

Μπορούν όμως να αντικαταστήσουν την ανθρώπινη επαφή;

H ΝΡ Ασφαλιστική επενδύοντας στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, θέτει σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες των ασφαλισμένων της, προσφέροντάς τους έναν δικό τους άνθρωπο έτοιμο να λύσει κάθε πρόβλημά τους σαν καλός φίλος, μα πάνω από όλα έναν άνθρωπο που εμπιστεύονται.

Είναι ο επαγγελματίας τον οποίο η Εταιρία τιμά, και τον θεωρεί καταλύτη των εξελίξεων στον κλάδο καθώς είναι αυτός ο οποίος ενημερώνει και φέρνει την ιδιωτική ασφάλιση πιο κοντά στους πολίτες, τις επιχειρήσεις, τα νοικοκυριά και την κοινωνία.

*πηγή NP Family News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*