myDirect: Απευθείας ασφάλιση αυτοκινήτου

«Θέλουμε να είμαστε εκεί όπου είναι και οι πελάτες μας. Και αυτοί είναι ολοένα και περισσότερο online!»  λόγια του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος αλλάζει για ακόμα μια φορά τα δεδομένα στον τομέα της ασφάλισης.

myDirect. Ο πρωτοποριακός τρόπος απευθείας ασφάλισης!

Η myDirect Insurance είναι ο πρωτοποριακός τρόπος απευθείας ασφάλισης, μια πρωτοβουλία του Ομίλου εταιρειών Demco, του Δημήτρη Κοντομηνά. Δεδομένου ότι η ανάγκη για online ασφάλιση σε καλή τιμή ολοένα και αυξάνεται, η myDirect προσφέρει προϊόντα με πλούσιες καλύψεις και χαμηλά ασφάλιστρα καθώς και συνεχή υποστήριξη! Θέτοντας ως προτεραιότητά της την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, είναι πάντα δίπλα του, ό,τι κι αν συμβεί!

Τα πάντα on line και με την υποστήριξη γραμμής τηλεφωνικής εξυπηρέτησης
Μέσω του www.mydirect.gr  ή μέσω της τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης της myDirect στο 801.803.83.83, ο καταναλωτής μπορεί να ενημερωθεί για τα ασφαλιστικά προγράμματα της myDirect, να υπολογίσει άμεσα τα ασφάλιστρά του και να ασφαλίσει το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα του! Στην περίπτωση που πληρώσει  τα ασφάλιστρά του οnline,  με πιστωτική κάρτα, μπορεί ακόμα και να «κατεβάσει» το αντίγραφο του σήματος  και της βεβαίωσης ασφάλισης επιτόπου! Ο πελάτης παραλαμβάνει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, το ειδικό σήμα και τα ενημερωτικά έντυπα, όπου και όταν το επιθυμεί, με courier, χωρίς επιπλέον κόστος.

Στη myDirect, οι πελάτες επιβραβεύονται
Μέσα από το καινοτόμο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών της myDirect, το myBenefit, οι πελάτες επιβραβεύονται, από την πρώτη στιγμή, με πολλούς τρόπους, έχοντας σημαντικά ποσοστά έκπτωσης από το πρώτο συμβόλαιο.

Ασφαλιστικά Προγράμματα με πλούσιες καλύψεις και χαμηλά ασφάλιστρα
Η myDirect προσφέρει ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν τον οδηγό και το αυτοκίνητό του και προσαρμόζονται στις δικές του ανάγκες! Ακόμη και το βασικό πακέτο περιλαμβάνει σημαντικές καλύψεις που δεν θα τις βρει εύκολα σε άλλο πακέτο της αγοράς, όπως πχ δωρέαν την ανανέωση του συμβολαίου του σε περίπτωση που εκείνη την περίοδο δεν έχει δουλειά! 

Τέλος, εκτός από την ασφαλιστική του κάλυψη, η myDirect του παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών που δίνουν επιπρόσθετη αξία στο συμβόλαιό του και μεγιστοποιούν τις παροχές προς εκείνον και το αυτοκίνητό του μέσα από ένα ευρύ σύνολο συμβεβλημένων συνεργείων. Π.χ δωρεάν κάρτα καυσαερίων, τεχνικό έλεγχο, αυτοκίνητο αντικατάστασης και ειδική έκπτωση για κάθε συντήρηση (service) ή επισκευή του ασφαλισμένου αυτοκινήτου.