Στο επίκεντρο συζητήσεις για συνεργασίες στη MetLife

Τα νεότερα για την MetLife Alico έρχονται από τη Ρώμη, όπου o Πρόεδρος της Περιφέρειας Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης της MetLife Alico και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της MetLife Group Inc, Ανδρέας Βασιλείου, φέρεται να ανακοίνωσε στους κορυφαίους ασφαλιστές του δικτύου πωλήσεων, με τους οποίους ταξίδευσε στην Ιταλία, ότι ο όμιλος αναζητεί deals για εξαγορές στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και την Τσεχία, καθώς και σε άλλες αγορές οι οποίες ανήκουν στο ίδιο region.
 
Τα ανωτέρω αναφέρουν πηγές του iw, που προσθέτουν ότι ο κ. Βασιλείου αποκάλυψε μάλιστα πως σχετικές διαβουλεύσεις λαμβάνουν ήδη χώρα εδώ και περίπου ένα μήνα. Δεν προσδιόρισε ωστόσο σε ποια ή ποιες χώρες οι έρευνες ή ακόμη περισσότερο ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει περισσότερο.
 
Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι, από τις δηλώσεις του προέδρου της εταιρείας ήταν ξεκάθαρο πως η MetLife Alico στην Ελλάδα έχει λάβει σαφείς οδηγίες από τον όμιλο να προχωρήσει σε επιθετικές κινήσεις τουλάχιστον σε μια από τις τέσσερις προαναφερόμενες εθνικές αγορές που ανήκουν στο region της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, το οποίο ελέγχεται από την Ελλάδα.
 
Πάντως, ο κ. Βασιλείου δεν προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις, δεν ανακοίνωσε δηλαδή τίτλους συγκεκριμένων εταιρειών που βρίσκονται στο στόχαστρο του ομίλου.