back to top
15.3 C
Athens
Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025

Ευ. Κάτσικας, VESTER: Με πίστη στην Ιδιωτική Ασφάλιση προωθούμε τη δημιουργία Ασφαλιστικής Συνείδησης

H VESTER INSURANCE AGENT AE είναι Ελληνική Εταιρεία Διαμεσολάβησης, που ιδρύθηκε το 2006 και δραστηριοποιείται στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά μέσω ενός Δικτύου συνεργαζόμενων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ενώ είναι συνεργάτης της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. από το 2016. Στο δυναμικό της Εταιρείας εντάσσονται 25 διοικητικοί υπάλληλοι, μεταξύ των οποίων υψηλά καταρτισμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στη διαχείριση Ειδικών Ασφαλιστικών Κινδύνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2020 η εταιρεία με μεθοδικότητα και οργάνωση διαχειρίστηκε ετήσια ασφάλιστρα ύψους περίπου € 20.000.000,00, με το πλήθος των πελατών της να ανέρχεται σε 25.000 περίπου. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο που συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους ανεξάρτητους Διαμεσολαβητές Ασφάλισης στην Ελλάδα.

- Advertisement -

Οι αυξημένες δραστηριότητες της VESTER INSURANCE AGENT AE, το πελατολόγιό της και η συνεχής προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή του οδήγησαν σε σύναψη συνεργασιών με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες Ασφαλιστικές Εταιρείες της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς και του Εξωτερικού, καθώς και με Πιστοποιημένους Lloyd’s Brokers ή Underwriters at Lloyd’s.

Συμπερασματικά, έχει εξασφαλίσει τη δυνατότητα ευελιξίας με στόχο να βρίσκει και να παρέχει ασφαλιστικές λύσεις υψηλού επιπέδου που απαντούν στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της. Δραστηριοποιείται με επιτυχία σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης, ενώ προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς κάθε πελάτη. Επιπλέον, οι συνεργάτες της απολαμβάνουν προνόμια και επωφελούνται της στήριξης που τους παρέχει και της καλής συνεργασίας. Άλλωστε, οι ικανοποιημένοι πελάτες και συνεργάτες της Εταιρείας συνιστούν το κλειδί για μια καλή ετήσια παραγωγή και εγγυώνται την αύξηση των εργασιών της.

- Advertisement -

Η περαιτέρω ανάπτυξη της Εταιρείας, με την παράλληλη αύξηση του Δικτύου Συνεργατών της στο μέλλον αποτελούν τον απώτερο στόχο της, ενώ με αφοσίωση και πίστη στο θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης, προωθούν τη δημιουργία Ασφαλιστικής Συνείδησης στην κοινωνία.

“Με πίστη στο θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης προωθούμε τη δημιουργία Ασφαλιστικής Συνείδησης στην κοινωνία”, σημειώνει ο Ευάγγελος Κάτσικας, CEO VESTER S.A.

*Gold Member, Συνεργάτης INTERLIFE από το 2016

*αναδημοσίευση από το περιοδικό INTERLIFE Magazine, Δεκέμβριος 2021 – Τεύχος 54

διαβάστε επίσης: Ιωάννης Π. Βοτσαρίδης: Αξιολόγηση της Δημοκρατίας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στον ΓΔ του Χρηματιστηρίου Αθηνών η INTERLIFE

Στα 5,78 ευρώ η τιμή κλεισίματος της μετοχής (ΙΝΛΙΦ) την ημέρα ανακοίνωσης των αλλαγών

Χ. Φυτέα: Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής δεν αντικαθίσταται από τεχνολογία

Η πρόσφατη παρέμβαση της Χριστίνας Φυτέα στην τηλεόραση του OPEN έβγαλε ξεκάθαρη είδηση...

Η Interlife διαθέτει δωρεάν 91.143 ίδιες μετοχές

Με κύριο στόχο την επιβράβευση των στελεχών για τη συνεισφορά τους στην αξιοσημείωτη απόδοση της εταιρείας τα τελευταία οικονομικά έτη

Ο «αόρατος εχθρός» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και των διαμεσολαβητών

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ελληνική ασφαλιστική αγορά δεν είναι μια εξωτερική κρίση, αλλά η αδράνεια απέναντι στις αλλαγές

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Π. Κασκαρέλης: Οι προτεραιότητες της Υδρογείου Ασφαλιστικής για τα επόμενα χρόνια

«Κλείνοντας τη χρονιά με θετικό αποτύπωμα, προχωρούμε προς το 2026 με σχέδιο, συνέπεια και ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό»

Η πράσινη ασφάλιση ως ανάγκη: Η Ελλάδα μπροστά στην πρόκληση της περιβαλλοντικής ευθύνης

Οι Μεσίτες Ασφαλίσεων, ως γέφυρα μεταξύ επιχειρηματικότητας και κοινωνίας, έχουν χρέος να πρωτοστατήσουν σε αυτήν τη μετάβαση

Εγγυήσεις, πυρκαγιές και αστικές προδιαγράφουν το μέλλον

Τη νέα τάση της ασφαλιστικής αγοράς υποδεικνύουν τα στατιστικά της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Η Atradius Greece εγκαινιάζει τη σειρά «Atradius Expert Talks» – Βίντεο

Στο πρώτο βίντεο, ο Χ. Παναγιωτόπουλος, Διευθυντής Υπηρεσιών Κινδύνου, θέτει το ερώτημα: «Τελικά τι πρέπει να αξιολογούμε; Αριθμούς ή ανθρώπους;»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τα τραπέζια συζήτησης του 14th Clinical Research Conference

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 4 Δεκεμβρίου 2025 στο Divani Caravel και στο LiveOn Expo Complex

10 Χρόνια ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στηρίζεται στη συνεργασία και στις συνέργειες

Πλήθος ασφαλιστικών στελεχών, συνεταιριστών, συναδέλφων διαμεσολαβητών, δημοσιογράφων και φίλων του cluster συγκέντρωσε το επετειακό συνέδριο

Παραιτήσεις νευρολόγων στο ΠΑΓΝΗ μετά το «εντέλλεσθε»

Έντονη ανησυχία για τη στελέχωση της μεγαλύτερης νευρολογικής κλινικής στην Κρήτη

Υδρόγειος: Η στρατηγική επόμενης ημέρας που αφορά όλη την αγορά

Η ασφαλιστική κινείται προς το μέλλον με στοχευμένες οργανωτικές κινήσεις και σταδιακή ενίσχυση κρίσιμων λειτουργιών

Ταξίδι επιβράβευσης στο Μαρόκο για τους συνεργάτες της Brokers Union

Το ταξίδι περιλάμβανε ενδιαφέρουσες περιηγήσεις, στιγμές χαλάρωσης, αλλά και μια ξεχωριστή Συνάντηση Πωλήσεων