Ημέρες Καριέρας από την International Life

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε νέους υποψηφίους προσέφερε η International Life με τη συμμετοχή της στην εκδήλωση ‘Ημέρες Καριέρας’ που πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2011, στην Έκθεση Helexpo Palace.

Η International Life, με τη συμμετοχή της σε πρωτοβουλίες καριέρας, επιδιώκει τη συνεχή ανάπτυξή της και τη διεύρυνση της παρουσίας της. Προσανατολισμός της εταιρείας είναι να ενισχύει συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό της με ικανούς συνεργάτες, ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της. Στο περίπτερο της International Life συμμετείχαν οι Επιθεωρήσεις των κ.κ. Παναγιώτη Κυρανάκη, Κλέαρχου Πεφάνιου, Γιάννη Τόλιζα, καθώς και το Agency του κ. Γιώργου Χατζή. Οι συνεργάτες της εταιρείας, είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν νέους υποψηφίους για τις προοπτικές του επαγγέλματος του ασφαλιστικού συμβούλου, καθώς και για τις σημαντικές προοπτικές σταδιοδρομίας και εξέλιξης που προσφέρει η International Life.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Φωκίων Μπράβος επισήμανε σχετικά: «Η International Life είναι μία ταχεία αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία, η οποία προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε περιόδους ύφεσης. Παρόλη την τρέχουσα αρνητική οικονομική συγκυρία, εμείς προσφέρουμε δυνατότητες καριέρας σε επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους, συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το δυναμικό πωλήσεών μας κι επενδύουμε σε ολόκληρη τη χώρα, για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας».

Η International Life διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο πωλήσεων με 500 ασφαλιστικούς συμβούλους σε ολόκληρη τη χώρα. Σημειώνεται ότι μέσα στο 2011 δύο νέα υποκαταστήματα σε Σέρρες και Τήνο προστέθηκαν στο δίκτυο πωλήσεων Agency System της εταιρείας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των καταστημάτων της.