Δενδροφύτευση στην Άνδρο

To Ίδρυμα «Φύτεψε τις ρίζες σου στην Ελλάδα» και ο Δήμος Άνδρου διοργανώνουν δενδροφύτευση προς τιμήν της κας Στέλλας Κοκόλη, η οποία κατάγεται από την Άνδρο.  Η κα Κοκόλη είναι πρόεδρος της Ένωσης Ελληνο-αμερικανών Εκπαιδευτικών και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του ΣΑΕ για την Αμερική. 

Η δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου στις 12.00 στην περιοχή του Αγ. Πέτρου. Ένας αρκετά σημαντικός αριθμός αξιωματούχων βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση. Πρώτα από όλα ο Πρόεδρος του ΣΑΕ κ. Θεόδωρος Σπυρόπουλος, ο γνωστός Ομογενής και φιλάνθρωπος κος Σταύρος Βουγιουκλάκης, ο κος Κωνσταντίνος Ψάλτης, πλοιοκτήτης, ο οποίος κατάγεται από το νησί της Άνδρου και έχει βοηθήσει με πολλούς και διαφόρους τρόπους τη γενέτειρά του, ο κος Δούκισσας Ανδρέας συνεργάτης του Δημάρχου και τέλος η κα Μαργαρίτα Βαρθολομαίου, η οποία κατάγεται και εκείνη από την Άνδρο και τρέφει μία ιδιαίτερη αδυναμία. 

Η κα Βαρθολομαίου, η οποία είναι Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ευρωπαϊκής Πίστης και του Ελληνοαμερικάνικου Ομογενειακού Περιοδικού Neo, το οποίο εκδίδεται κάθε μήνα στην Ν. Υόρκη, ανέλαβε την πρωτοβουλία και έπαιξε τον συντονιστικό ρόλο μεταξύ του Ιδρύματος και του Δήμου Άνδρου. Ευελπιστούμε ότι όλο και περισσότεροι θα ενστερνιστούν την αντίληψη του εθελοντισμού, όπως προκύπτει μέσα από οικολογικές δραστηριότητες, οι οποίες εμπεριέχουν συνεργασία με τοπικούς φορείς.