Ομαδικό ασφαλιστήρο Interamerican για 90.000 μαθητές απο τη Λαρσινός Α.Ε.

Ένα ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο Interamerican για όλους τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Πελοποννήσου χορήγησε, εκφράζοντας την κοινωνική υπευθυνότητα και ευαισθησία της, η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ομαδική ασφάλιση έως σήμερα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, δεδομένου ότι παρέχει κάλυψη σε 90 χιλιάδες περίπου μαθητές. Για την ασφάλιση η χορηγός εταιρεία εμπιστεύθηκε τη διαμεσολάβηση στη MEGA BROKERS Α.Ε. και στον συνεργάτη της Χάρη Κεχαγιαδόπουλο.

Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., μια από τις πιο δυναμικές και ταχύρρυθμα αναπτυσσόμενες εταιρείες στους τομείς της εκμετάλλευσης λατομείων και έτοιμου σκυροδέματος, επέλεξε με τη συμβουλευτική υποστήριξή της MEGA BROKERS Α.Ε. να συνεργαστεί με την Interamerican εκτιμώντας την μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία της κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρείας στις ομαδικές ασφαλίσεις, καθώς επίσης την αξιοπιστία της και την ιδιαίτερα οργανωμένη και διακριτή μεταξύ των ασφαλιστικών επιχειρήσεων κοινωνική συνεισφορά της μέσα από την υλοποίηση του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Πράξεις Ζωής».

Ο Γ. Λαρσινός με τον Γ. Κώτσαλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου INTERAMERICAN, τον Γ. Χατζηθεοδοσίου, τον συνεργάτη της MEGA BROKERS Χ. Κεχαγιαδόπουλο και τον Αθ. Χαψάλη, υπεύθυνο προμηθειών της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε.Το συμβόλαιο επιδόθηκε πρόσφατα στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου  κ. Πέτρο Τατούλη και στον Γενικό Γραμματέα Αποκέντρωσης Διοίκησης κ. Τάσο Αποστολόπουλο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης επιχειρηματιών στην Κόρινθο. Η ασφάλιση των μαθητών προβλέπει παροχές για κάλυψη συνεπειών ατυχήματος και ειδικότερα θανάτου, μόνιμης ανικανότητας πλήρους και μερικής, καθώς επίσης κάλυψη ιατροφαρμακευτικών δαπανών.

Ο κ. Γιάννης Λαρσινός, πρόεδρος της χορηγού εταιρείας, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία δήλωσε: «Η προσφορά ασφαλιστικής κάλυψης σε όλους τους μαθητές της Πελοποννήσου αντανακλά το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει τη διοίκηση και τους εργαζόμενους στην εταιρεία μας. Το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για τα παιδιά αποτελεί επένδυση στο μέλλον του τόπου μας».