Η σημασία των υπηρεσιών υγείας και της διαμεσολάβησης

Τη σημαντική συμβολή της International Life στην προώθηση του διαλόγου για την ανάπτυξη του ασφαλιστικού κλάδου επιβεβαιώνει η συμμετοχή της στο συνέδριο των Financial Times “The Future of Insurance in Greece”, που πραγματοποιείται σήμερα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Κορυφαία στελέχη του Ομίλου συμμετέχουν σε πάνελ εξαιρετικής σπουδαιότητας, αναφορικά με τις προοπτικές της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας καθώς και τον ρόλο του επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου.
 
Ειδικότερα, ο κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, Πρόεδρος International Life Α.Ε.Α.Ζ. και Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, καταθέτει τις απόψεις του αναφορικά με τις προοπτικές του κλάδου ασφάλισης υγείας, σε επίπεδο πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ενοποιημένων νοσηλίων και διαχείρισης, καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει o κλάδος, εν όψει των νέων ρυθμίσεων. Υπενθυμίζεται ότι η International Life συμπεριλαμβάνεται στις ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν υπογράψει σύμβαση με τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, βάσει των πρόσφατων νομοθετικών ρυθμίσεων.

Τη σημασία του ρόλου του ασφαλιστικού συμβούλου αναδεικνύουν, ο κ. Περικλής Λίβας, Διευθύνων Σύμβουλος και η κα Ρίτα Χριστοδουλάτου, Γενική Διευθύντρια Bsa οι οποίοι συμμετέχουν σε σχετικό πάνελ. Αναλυτικότερα, οι εκπρόσωποι της International Life αναπτύσσουν τις θέσεις τους αναφορικά με τον απαιτούμενο επαγγελματισμό που προάγει τον ασφαλιστικό θεσμό αλλά και το μέλλον της διαμεσολάβησης και επισημαίνουν τη σύγχρονη ανάγκη για ασφάλεια και αξιοπιστία στα δίκτυα διανομής.

Επίσης, το Συνέδριο Financial Times παρακολουθούν οι κ.κ. Φωκίων Μπράβος, Πρόεδρος του ομίλου International Life, Γιάννης Μπράβος, Γενικός Διευθυντής, Βασίλης Κελτσόπουλος, μέλος Δ.Σ., Νίκος Σπανός, CFO, Ειρήνη Μαραγκουδάκη, Chief Business Development Officer, Νίκος Παυλόπουλος, Key Account Manager, Μιχάλης Τάτσης, Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου, Θωμάς Δέσπος, Υποδιευθυντής Παροχών & Συστημάτων Υγείας και Ματιάννα Γιογιού, Διεύθυνση Marketing.

Υπενθυμίζεται ότι η International Life ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής και τις ανάγκες των ασφαλισμένων και προσαρμόζοντας την εταιρική της κουλτούρα και προσφέροντας καινοτόμες και ευέλικτες ασφαλιστικές λύσεις.