Σύγχρονο νομικό πλαίσιο για την οδική ασφάλεια στην Κύπρο

Ο Κύπριος Logistician θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί σε βάθος για το τι ισχύει από πλευράς νομοθεσία σχετικής με την οδική ασφάλεια σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Η οδική ασφάλεια έχοντας πολλές διαστάσεις αποτελεί σήμερα ένα κρίσιμο παράγοντα λειτουργίας της οικονομικής ζωής της Κύπρου. Θέματα όπως: φυσική, οικονομική, λειτουργική σε συνδυασμό με τον ανθρώπινο παράγοντα αποτελούν σημαντική πτυχή της καθημερινής λειτουργίας των Κυπριακών επιχειρήσεων. 

Στην εσπερίδα θα δοθούν απαντήσεις στα καθημερινά θέματα που αντιμετωπίζουν στελέχη των Κυπριακών επιχειρήσεων σε όλο το εύρος της οδικής διακίνησης φορτίων και των πιθανών συμβάντων που μπορεί να εμφανισθούν κατά μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας. Το θέμα της οδικής ασφάλειας έχει απασχολήσει τον πυλώνα των μεταφορών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αναπτύσσοντας παράλληλα την Ευρωπαϊκή νομοθεσία – δίκαιο. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30, στη Λευκωσία, στο ξενοδοχείο Classic στη περιοχή της παλαιάς Λευκωσίας. Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου του τραπεζικού ομίλου της τραπέζης Κύπρου.