Τα χρυσά κορίτσια του πόλο ασφαλίζει η Interamerican

Σε εταιρική εκδήλωση που πραγματοποίησε σήμερα (28/9) η Interamerican στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, τιμήθηκαν από την εταιρεία όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας πόλο γυναικών -προπονητές και αθλήτριες- και επιβραβεύθηκαν για τη χρυσή πρωτιά τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κίνα τον περασμένο Ιούλιο, με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο Προσωπικής (Άμεσης Ιατρικής) Βοήθειας της εταιρείας.

Το συμβόλαιο, που προσφέρει δωρεάν στα χρυσά κορίτσια η Interamerican, παρέχει ασφαλιστική κάλυψη μέχρι το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο με υπηρεσίες βοήθειας που περιλαμβάνουν συμβουλές από ιατρούς στην τηλεφωνική γραμμή 1010, υγειονομική μεταφορά, κάλυψη εξόδων νοσοκομειακής περίθαλψης στο εξωτερικό εξόδων μελών της οικογένειας για επαναπατρισμό, εισιτηρίου μέλους της οικογένειας για επίσκεψη στην παθούσα στο εξωτερικό κ.ά. παροχές. 

Η κάλυψη ισχύει όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, παγκοσμίως. Η Interamerican διαθέτει για τις διακομιδές 20 ασθενοφόρα, 3 ελικόπτερα και 1 υγειονομικό αεροπλάνο, ενώ έχει συνάψει διεθνείς συνεργασίες σε 165 χώρες.

Μαζί με τα χρυσά κορίτσια Ε. Κούβδου, Χ. Τσουκαλά, Α. Μεληδώνη, Η. Ψούνη, Κ. Λιόση, Α. Αβραμίδου, Α. Ασημάκη, Α. Ρουμπέση, Α. Γερολύμου, Τ. Μανιωλουδάκη, Σ. Αντωνάκου, Γ. Λάρα και Ε. Γούλα, ήταν στην εκδήλωση και πήραν το ασφαλιστικό δώρο και ο προπονητής τους Γ. Μορφέσης.

Ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Interamerican Γιώργος Μαυρέλης, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της εταιρείας, είπε: «Στη θέληση και την προσπάθεια των αθλητριών, αλλά και στη συνοχή της ομάδας, που την οδήγησαν στην κορυφαία διάκριση της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, αναγνωρίζουμε χαρακτηριστικά των ανθρώπων της εταιρείας μας. 

Αυτό μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον του τόπου μας, παρά τις δυσκολίες της οικονομικής συγκυρίας. Υπάρχουν δυνάμεις στην Ελλάδα που μπορούν να επιτυγχάνουν φιλόδοξους στόχους – και όχι μόνο στον επιχειρηματικό και τον υγρό στίβο».