Στην ηγεσία της D.A.S. Hellas η Νάντια Σταυρογιάννη

Μια σημαντική διοικητική αλλαγή πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην D.A.S. Hellas. Η κυρία Νάντια Σταυρογιάννη ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της Εταιρίας, διαδεχόμενη τον κ. Γ. Ξουράφη που συνταξιοδοτήθηκε.

Έχοντας ήδη προσφέρει πολύ σημαντικές υπηρεσίες τα τελευταία 18 χρόνια στη D.A.S.-Hellas, στην αρχή ως IT Manager και αργότερα από τη νευραλγική θέση της Διεύθυνσης Πωλήσεων και Εσωτερικής Διοίκησης, η κυρία Σταυρογιάννη αναλαμβάνει να συνεχίσει και να εντείνει τη δυναμική αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας. Και οι προκλήσεις είναι μεγάλες.

Όπως επεσήμανε, μετά την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, «με τιμά ιδιαίτερα που οι Μέτοχοι της D.A.S. μου εμπιστεύθηκαν τη Γενική Διεύθυνση της εταιρείας μας στην Ελλάδα. Η εξέλιξη αυτή με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση αλλά και σημαντικά αυξημένες ευθύνες. Η στενή συνεργασία μου με τον κ. Ξουράφη όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολύ αποτελεσματική και μου έδωσε την ευκαιρία να παράγω έργο και να αξιολογηθώ αναλόγως. Νοιώθω τυχερή και τον ευχαριστώ πραγματικά για τη στήριξη που μου παρείχε.

Το εταιρικό μας όραμα είναι να διατηρήσουμε και να ενδυναμώσουμε την ηγετική θέση της D.A.S.-Hellas στον κλάδο των εξειδικευμένων ασφαλιστικών εταιριών Νομικής Προστασίας προς όφελος των Ασφαλισμένων μας, των εργαζομένων και των Μετοχών μας.

Η Ομάδα των Στελεχών που έχουν αναλάβει να υλοποιήσουν τους στρατηγικούς μας στόχους εργάζονται μεθοδικά και με υπευθυνότητα για να διαμορφώσουμε τις συνθήκες που θα οδηγήσουν την Εταιρία ακόμη πιο ψηλά. Είμαι πολύ αισιόδοξη για το μέλλον της D.A.S. στην Ελλάδα».

Η Νάντια Σταυρογιάννη είναι απόφοιτος του Ε.Μ.Π. (Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών με ειδικότητα την Πληροφορική) και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι παντρεμένη και έχει 2 κόρες.