Η International Life χορηγός της ημερίδας του MDRT Ελλάδας

Ο όμιλος International Life συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα που αναπτύσσουν τον ασφαλιστικό κλάδο, όπως αποδεικνύει και η στήριξη που πρόσφερε στην 2η ημερίδα Million Dollar Round Table Day Θεσσαλονίκης, με κεντρικό θέμα  «Μάθετε από τους Άριστους», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, από την επιτροπή επικοινωνίας μελών του κορυφαίου Ασφαλιστικού Οργανισμού MDRT Ελλάδας.

Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την International Life ήταν η έναρξη των εργασιών της ημερίδας, από τον ασφαλιστικό σύμβουλο του γραφείου Χαλκίδας της International Life κ. Δημοσθένη Συκοβάρη, που ανήκει στο Agency του κ. Χρήστου Γαληρόπουλου και στην Επιθεώρηση του κ. Στράτου Ξανθόπουλου, ο οποίος προεδρεύει του M.D.R.T. Ελλάδας.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία του προέδρου του ομίλου International Life, κ. Φωκίωνα Μπράβο, ο οποίος επισήμανε την αξία του Agency System στην ασφαλιστική αγορά, αλλά και τις προκλήσεις που αναδύονται για την ιδιωτική ασφάλιση την τρέχουσα οικονομική περίοδο με την χαρακτηριστική φράση: «Ιδιωτική Ασφάλιση; Κρίση ή ευκαιρία;»

Επίσης, στο πλαίσιο της ημερίδας, ο ασφαλιστικός σύμβουλος από το υποκατάστημα International Life του κ. Κλέαρχου Πεφάνιου, στην Αθήνα, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, συμμετείχε σε ειδικό πάνελ αναφορικά με τη βέλτιστη προσέγγιση και διαχείριση υποψηφίων πελατών, όπου ανέπτυξε τις δικές του ιδέες για τις πωλήσεις, οι οποίες εξελίσσουν το έργο του ασφαλιστικού συμβούλου.

Στις εργασίες της ημερίδας συμμετείχαν περισσότεροι από 450 ασφαλιστικοί σύμβουλοι από το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς, με σημαντική συμμετοχή της International Life. Ειδικότερα, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 100 στελέχη και ασφαλιστικοί σύμβουλοι από την Βόρειο Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον κλάδο και να παρακολουθήσουν ομιλητές διεθνούς κύρους όπως οι κ.κ. Joe Jordan και Smilijan Mori. 

Ο Όμιλος International Life, ενθαρρύνει τη συμμετοχή των ανθρώπων της σε συνέδρια και ημερίδες του κορυφαίου διεθνούς ασφαλιστικού οργανισμού MDRT, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν καινοτόμους τρόπους σκέψης. Όπως κάθε χρόνο, οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της εταιρείας θα συμμετέχουν στο MDRT Annual Meeting, το οποίο αποτελεί τη συνάντηση των καλύτερων ασφαλιστών παγκοσμίως και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ, από τις 10 έως τις13 Ιουνίου 2012.