Στην τελική ευθεία το WBN 2011!

Ολοκληρώνονται και οι τελευταίες οργανωτικές λεπτομέρειες του Συνεδρίου με την ολοκλήρωση του αριθμού των συμμετεχόντων και την τελική κατάσταση των χορηγών.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Γ. Ζαφειρίου, CEO της οργανώτριας Comergon SA Risk Manager Insurance Brokers, ο προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων συνέδρων θα ξεπεράσει τους 170 ενώ για τους συνοδούς έχει οργανωθεί ξεχωριστό πρόγραμμα που περιλαμβάνει επίσκεψη στην Ύδρα και στο Σούνιο.  Σύνεδροι και Συνοδοί θα επισκεφθούν τους χώρους της Ακρόπολης και του Μουσείου την τελευταία μέρα του Συνεδρίου.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης θα είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες: Chartis, Navigators, CAN, Chubb Group, Allianz, XL, RSA, Aviva, Mapfre Asistencia, Lloyd’ s και Milliman. 

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου ένα ειδικό σεμινάριο της αμερικάνικης εταιρείας MarshΒerry με θέμα “Organic Growth: Produce or Perish” με σκοπό την ενημέρωση των συνέδρων (ως επί το πλείστον ιδιοκτήτες ή διοικούντες εταιρειών Μεσιτών Ασφαλίσεων) για τις τελευταίες τάσεις που ισχύουν στο πλαίσιο της ανάπτυξης των εργασιών ομοειδών εταιρειών και την Πέμπτη 20/10, Παρασκευή 21/10 και Σάββατο 22/10 θα λάβουν χώρα εισηγήσεις, ομιλίες και ενημερώσεις για τα μέλη της WBN, ως επίσης και οι εργασίες των διαφόρων workgroups. 

Την Τετάρτη 19/10 οι εργασίες του Συνεδρίου θα ανοίξουν με την επίσημη δεξίωση που θα παραθέσει το Διοικητικό Συμβούλιο της WBN προς τους χορηγούς και άλλους εξέχοντες προσκεκλημένους.

Στους επικοινωνιακούς χορηγούς της εκδήλωσης είναι το Insurance World και το ΧΡΗΜΑ.