Νέος σταθμός Glassdrive στην Αμαλιάδα

Από τον Ιούλιο 2011 ένας ακόμη σταθμός προστέθηκε στο δίκτυο αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτου της Glassdrive

Ο σταθμός βρίσκεται στο Νομό Ηλείας στην Αμαλιάδα στην οδό Ιπποκράτους & Σμύρνης 14. Ανήκει στον κ. Φώτη Αργυρόπουλο ο οποίος είναι έμπειρος τεχνίτης στην αντικατάσταση και επισκευή κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Ο συγκεκριμένος σταθμός είναι περίπου 100 τ.μ. και θα εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας. Το ωράριο λειτουργείας είναι καθημερινά 8:00 – 18:00 και Σάββατο 8:00 – 14:00.

Στην Ελλάδα η Glassdrive συνεργάζεται με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιρειών και αποτελεί το μεγαλύτερο  δίκτυο σταθμών εξυπηρέτησης με 26 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους απο 50 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες, Νέος σταθμός Glassdrive στην Αμαλιάδακαλύπτοντας το σύνολο της επικράτειας.

Η Glassdrive, μέλος του πολυεθνικού ομίλου εταιριών Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). 

Παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση και ενήμερωση του από το παγκόσμιο δίκτυο Glassdrive.