Ο Joseph W. Jordan «Ζώντας μία σημαντική ζωή»

Την προσωπική του εμπειρία που βασίζεται στη 30χρονη επαγγελματική του πορεία καταγράφει στο βιβλίο του “Living a Life of Significance” ο Joseph W. Jordan, Senior Vice President στη MetLife, που μοιράζεται με τους αναγνώστες το «ταξίδι» του στο χώρο των οικονομικών υπηρεσιών.

Όπως αναφέρει ο ίδιος «η πώληση ασφαλιστικών προϊόντων προϋποθέτει την ύπαρξη κουλτούρας για το θετικό αντίκτυπο που έχουν τα χρηματοοικονομικά αυτά προϊόντα, τόσο στη ζωή του πωλητή όσο και του αγοραστή. Εάν η κύρια ενασχόληση σας είναι η πώληση ασφαλιστικών προϊόντων και θέλετε να διατηρήσετε την κουλτούρα αυτή -ή αν θέλετε να διαφοροποιήσετε τον πυρήνα των  επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, προκειμένου να περιλαμβάνει  προϊόντα ασφάλισης -τότε θα θέλετε να διαβάσετε το βιβλίο μου, “Living a Life of Significance” , που δημοσιεύθηκε από το Αμερικανικό Κολέγιο.

Το βιβλίο βασίζεται στην επαγγελματική και προσωπική εμπειρία τριών δεκαετιών. Παρουσιάζει από ιστορική άποψη το πώς η ασφαλιστική και η επενδυτική κουλτούρα προσπάθησαν να ενωθούν. Παρέχει γνώσεις σχετικά με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες αυτής της προσπάθειας στο παρελθόν και τη γέννηση του οικονομικού σχεδιασμού στην ασφαλιστική βιομηχανία».
Σε αντίθεση με πολλές άλλες οικονομικές εκδόσεις, το βιβλίο ασχολείται με τον αντίκτυπο των επαγγελματιών των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο και τον εαυτό τους. Ο συγγραφέας ξεπερνά τα όρια της επιχείρησης και καταπιάνεται και με την προσωπική ολοκλήρωση. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν στο Αμερικανικό Κολέγιο.

Joseph W. Jordan
Ο Joseph W. Jordan ξεκίνησε την καριέρα του στη “Home Life”  το 1974. Το επόμενο έτος, έγινε μέλος του  Million Dollar Round Table (MDRT). Μεταξύ των ετών 1981-1988, ήταν υπεύθυνος στη Τμήμα Πωλήσεων της Paine Webber. Στο δυναμικό της MetLife εντάχθηκε το 1988 και σήμερα κατέχει τη θέση του Senior Vice President στη MetLife.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο και το πως θα το αποκτήσετε μπορείτε να βρείτε εδώ