Το insuranceforum έγινε ενός!

Πριν ακριβώς έναν χρόνο ξεκίνησε την λειτουργία του το www.insuranceforum.gr το μοναδικό ελληνικό φόρουμ στο οποίο ασφαλιστές και ασφαλιζόμενοι έχουν την δυνατότητα να ανταλλάζουν απόψεις  για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Στους μήνες που ακολούθησαν γράφτηκαν μέλη του ασφαλιστές, στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, πραγματογνώμονες, εταιρείες ασφαλιστικού software, συνεργεία αυτοκινήτων αλλά και απλός κόσμος που ήθελε να μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με ασφαλιστικές εταιρείες και όχι μόνο..

Το φόρουμ αυτό είναι το μοναδικό που υπάρχει στην Ελλάδα και έχει ως στόχο να αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο κέντρο ανταλλαγής πληροφοριών για ασφαλιστικά ζητήματα.
Σήμερα έπειτα από σχεδόν 12 μήνες έχει δημιουργηθεί μία μεγάλη κοινότητα από ανθρώπους που μοιράζονται τους προβληματισμούς τους στα νέο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Στο forum μέχρι στιγμής έχουν αναπτυχθεί περισσότερα από 750 θέματα και έχουν δημοσιευθεί πάνω από 2.200 απαντήσεις μελών.

Τι μπορεί να βρει κάποιος στο www.insuranceforum.gr?

• Συζητήσεις και πληροφορίες για όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους στην χώρα μας. Από την ασφάλιση του αυτοκινήτου μέχρι αναλυτικές πληροφορίες για ασφαλίσεις αεροσκαφών….
• Πληροφορίες για όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα οι οποίες αναρτώνται στο φόρουμ από τα μέλη του άρα δεν αφορούν μόνο επίσημα δελτία τύπου των εταιριών αλλά και εσωτερική πληροφόρηση που γνωρίζουν οι συνεργάτες.
• Ασφαλιστικές συζητήσεις μεταξύ επαγγελματιών ασφαλιστών για όλα τα ζητήματα.
• Ασφαλιστικές συζητήσεις μεταξύ ασφαλιζόμενων χωρίς καμία λογοκρισία η απαγόρευση αναφοράς ονομάτων εταιριών….
• Ασφαλιστικά σεμινάρια ιδιαίτερα χρήσιμα για παλαιούς και νέους ασφαλιστές.
• Πληροφορίες για νομικά και φορολογικά ζητήματα των διαμεσολαβητών.
• Συζητήσεις και πληροφορίες για όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα ασφαλιστικών γραφείων και πραγματογνωμόνων της ελληνικής αγοράς.
• Πληροφορίες και συζητήσεις για την Ασφαλιστική αγορά της Κύπρου
• Αναδημοσιεύσεις των σημαντικών ειδήσεων από τα μεγάλα ελληνικά ασφαλιστικά πορταλς
• Ειδικό τμήμα για συζητήσεις μεταξύ ασφαλιστών που ξεκινάνε τώρα την ασφαλιστική τους καριέρα.
• Ανάρτηση χρήσιμων εγγράφων για ασφαλιστές και ασφαλιζόμενους στην πρώτη σελίδα του φόρουμ τα οποία μπορεί ο καθένας να κάνει download.
• Από τις 5 Σεπτεμβρίου 2011 πρόσβαση των ασφαλιστών από την πρώτη σελίδα του φόρουμ στα portals υποστήριξης ασφαλιστών όλων των ασφαλιστικών εταιρειών.!! Η συγκεκριμένη διευκόλυνση ισχύει για τα δωρεάν εγγεγραμμένα μέλη.

Το InsuranceForum δεν χρηματοδοτείται από καμία ασφαλιστική εταιρεία η οργανισμό και αυτό το καθιστά απόλυτα ανεξάρτητο και ελεύθερο από συμφέροντα.
Καθημερινά από το  insuranceforum.gr στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές αλλά και απλός κόσμος ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς.

Το insuranceforum.gr αποτελεί ένα πραγματικά αξιόπιστο εργαλείο ενημέρωσης συνολικά της ασφαλιστικής αγοράς. 

Στις 20 Ιανουαρίου του 2011 το μεγαλύτερο ελληνικό ασφαλιστικό portal www.insuranceworld.gr έκανε μία εκτενή αναφορά στην κοινότητά μας με τα καλύτερα λόγια.