Προληπτικός Έλεγχος Οστεοπόρωσης από την Affidea

Σε προνομιακή τιμή έως τις 31 Οκτωβρίου

Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, έχοντας ως πάγια επιδίωξη την εμπέδωση της αξίας της πρόληψης στην υγεία, παρέχει προληπτικό έλεγχο οστεοπόρωσης σε προνομιακή τιμή έως τις 31 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, το πακέτο εξετάσεων περιλαμβάνει:

  • Ολική (OH) 25 Βιταμίνη D
  • Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας Οσφυϊκής Μοίρας Σπονδυλικής Στήλης 
  • Και δωρεάν ένα ακόμη σημείο της επιλογής σας

Η σκελετική υγεία μας αφορά όλους! 

Η Παγκόσμια Ημέρα για την Οστεοπόρωση καθιερώθηκε κάθε χρόνο στις 20 Οκτωβρίου για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον πληθυσμό σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει από την οστεοπόρωση.

Η οστεοπόρωση είναι μία νόσος που χαρακτηρίζεται από σταδιακή απώλεια οστικής μάζας, με αποτέλεσμα τα οστά να γίνονται εύθραυστα και λεπτά και ως εκ τούτου να παρατηρούνται συχνά κατάγματα. Δεν υπάρχουν εμφανή φυσικά σημεία της οστεοπόρωσης, με συνέπεια να παραμένει “σιωπηλή” και απαρατήρητη για αρκετά χρόνια, εάν δεν ελεγχθεί ειδικά.

Στις γυναίκες η απώλεια της οστικής μάζας επιταχύνεται τα 10 πρώτα χρόνια μετά την εμμηνόπαυση. Μία στις πέντε γυναίκες άνω των 50 ετών πάσχουν από οστεοπόρωση και 1 στις 3 από τις πάσχουσες θα υποστεί κάταγμα. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι το 75% των γυναικών που έχουν οστεοπόρωση δεν το γνωρίζουν!

Επικοινωνήστε με το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea που σας εξυπηρετεί για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματίστε το ραντεβού σας υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας. Μην παραμελείτε την σκελετική υγεία και ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε μια ποιοτική ζωή.

Η Affidea, πάντα πιστή στο όραμα και στις αξίες της, παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιοτικής στάθμης για όλους, εντάσσοντας τις προσφορές στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*