e-ΕΦΚΑ: Κατ’ εξαίρεση εξυπηρέτηση των σεισμόπληκτων

Σε σειρά ενεργειών για την παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας της Κρήτης προχωρούν οι εργαζόμενοι του e-ΕΦΚΑ , κατόπιν συνεννόησης με τη διοίκηση.

Οι ενέργειες αφορούν:

– Στην κατ’ εξαίρεση και χωρίς ραντεβού άμεση εξυπηρέτηση όλων των πολιτών -του ανωτέρω δήμου που επλήγη πρόσφατα από το σεισμό- από τις οργανικές μονάδες του e-ΕΦΚΑ (Τοπική Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ Β’ Ηρακλείου και Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης Αρκαλοχωρίου).

– Στην κατ’ εξαίρεση και -άνευ χρονολογικής σειράς- άμεση διεκπεραίωση κάθε μορφής αιτήματος και για όλα τα τέως ταμεία των ανωτέρω πολιτών προς τον e-ΕΦΚΑ (συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά, επιδομάτων, κ.ά.).

– Στην κατ’ εξαίρεση επεξεργασία και διεκπεραίωση των συνταξιοδοτικών φακέλων των σεισμόπληκτων πολιτών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας σε ώρες και ημέρες μη εργάσιμες από κλιμάκια εργαζομένων που θα καλύπτουν γενικότερα τις αυξημένες ανάγκες αυτής της περιόδου.

Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, οι αρμόδιες υπηρεσίες του φορέα είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των πληγέντων, προκειμένου να προσφερθεί κάθε δυνατή βοήθεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*