Η Carglass στηρίζει το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας

Η Carglass θεωρεί καθήκον της να συνδράμει σε δραστηριότητες και ενέργειες που προάγουν το κοινωνικό όφελος και για το λόγο αυτό, προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει ένα ευρύτερο κοινωνικό έργο. Στο πλαίσιο της Κοινωνικής εταιρικής ευθύνης ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία των εργαζομένων της.

Η εθελοντική προσφορά 16 εργαζομένων της εταιρείας είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση αρκετών φιαλών αίματος και την απόκτηση ιδιωτικής Τράπεζας Αίματος στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Οι ποσότητες αίματος που συγκεντρώνονται, διατίθενται όχι μόνο για την κάλυψη των αναγκών των εργαζομένων στην Carglass, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό παραμένει στη διάθεση των συνάδελφων ή κάποιων συγγενικών τους προσώπων (1ου Βαθμού) που ίσως στο μέλλον να χρειασθούν αίμα, ώστε να το έχουν άμεσα και σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας της τράπεζας αίματος της εταιρείας.

Η Carglass  ευχαριστεί θερμά όλους τους εργαζόμενους, ακόμα και αυτούς που είχαν όλη τη διάθεση και προσήλθαν στον χώρο της αιμοληψίας, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα, για την άψογη συνεργασία και την ενεργή συνεισφορά τους στη διατήρηση των αξιών Κοινωνικής ευθύνης που έχουν καλλιεργηθεί όλα αυτά τα χρόνια.