Η Allianz χορηγός της Γενικής Συνέλευσης του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, ανέλαβε και φέτος η Allianz Ελλάδος.

Επιδίωξη της Allianz Ελλάδος ήταν να υποστηρίξει μια εκδήλωση που εστιάζει κατά κύριο λόγο σε δράσεις και πρωτοβουλίες αναβάθμισης της Ελληνογερμανικής οικονομικής και επιχειρηματικής συνεργασίας και πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συμβάλλει ουσιαστικά στη σύσφιξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.

Επίσημος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Ι. Ραγκούσης. Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. M. Knapp, Γενικός Διευθυντής του Επιμελητηρίου, και ακολούθησε χαιρετισμός του Πρέσβη της Ομοσπ. Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Ρ. Μ. Βέγκενερ.

Ο Πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. M. Μαΐλλης, αναφέρθηκε στις προοπτικές ενίσχυσης των Ελληνο-γερμανικών εμπορικών σχέσεων, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλος, καθώς επίσης ο Γ.Γ. Βιομηχανίας, κ. Αλέξανδρος Φούρλας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μέλη του Επιμελητηρίου και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, τραπεζικού και διπλωματικού κόσμου.