Μεγαλώνει η ομάδα της wedo.insure: Συνεργασία με τη διαιτολόγο-διατροφολόγο κα Λουκία Γερακίτη

Μια νέα συνεργασία ανακοίνωσε η wedo.insure καλωσορίζοντας την κα Λουκία Γερακίτη, διαιτολόγο-διατροφολόγο MSc.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Μεγαλώνουμε την ομάδα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτή την συνεργασία!

Από τον επόμενο μήνα, η καταξιωμένη διαιτολόγος-διατροφολόγος με εξειδίκευση στην αθλητική διατροφολογία, Λουκία Γερακίτη, θα ξεκινήσει να αρθρογραφεί στο blog της wedo.insure!

Για εμάς, το σημαντικότερο αγαθό είναι η υγεία μας καθώς και των ανθρώπων που αγαπάμε. Αυτήν προστατεύουμε μέσα από τα ασφαλιστικά προγράμματα Υγείας, Ατυχημάτων και Σοβαρών ασθενειών. Παράλληλα πρεσβεύουμε όμως ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος για να διατηρούμε την υγεία μας. Εκτός από την κλασική μέθοδο των δωρεάν τακτικών ιατρικών check ups που παροτρύνουμε όλους τους ασφαλισμένους μας να τα κάνουν κάθε χρόνο, πιστεύουμε ότι η γνώση είναι σημαντικός παράγοντας πρόληψης και προστασίας. Όταν θέλουμε να προστατεύσουμε την υγεία μας, η γνώση γύρω από την διατροφή μας είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας προστασίας! Αυτός είναι και ο λόγος που η κ Λ. Γερακίτη θα μας παρέχει χρήσιμο υλικό με πληροφορίες και tips που θα μας βοηθήσουν ολιστικά.

Όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια «Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τον ευεργετικό ρόλο της τροφής, της συνειδητής διατροφικής συμπεριφοράς και την χαρά της ποικιλίας.»

Την καλωσορίζουμε και την ευχαριστούμε που μας τιμά με την παρουσία της!”

διαβάστε επίσης: Κ. Χαραλαμπίδου: Ευνοϊκότερο από ποτέ το περιβάλλον για ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*