Νέος διαδικτυακός τόπος για την ERGO

Η ERGO ασφαλιστική εταιρεία έχει πλέον νέα, σύγχρονη και πιο φιλική προς τον επισκέπτη παρουσία στο διαδίκτυο μέσα από τη νέα εταιρική ιστοσελίδα της, που είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ergohellas.gr.

Η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της εταιρείας αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της μετονομασίας της από VICTORIA σε ERGO και της υιοθέτησης των αρχών και της φιλοσοφίας  της μητρικής της εταιρίας. Σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από την αρχή και σύμφωνα με τη νέα  εταιρική ταυτότητα και τις οδηγίες των κεντρικών γραφείων της εταιρίας έχοντας ως στόχο να προβάλει το νέο της πρόσωπο και την πελατοκεντρική της προσέγγιση. 

Ο νέος διαδικτυακός τόπος της ERGO στην Ελλάδα αποτελεί ακόμα μια ενέργεια που αποσκοπεί να τη διαφοροποιήσει στον ασφαλιστικό χώρο, αλλά και να αναδείξει το νέο της  προσανατολισμό σε μια ακόμη πιο φιλική, ανθρώπινη και ξεκάθαρη φιλοσοφία προσέγγισης των ασφαλιστικών ζητημάτων, με πραγματικά σύγχρονες υπηρεσίες, διαφανείς και απλές διαδικασίες.

Ως προς το περιεχόμενο του site δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην:

• Παρουσίαση με τρόπο άμεσο, απλό και κατανοητό των προσφερόμενων προγραμμάτων της εταιρίας με ιδιαίτερη αναφορά στα οφέλη και τις λεπτομέρειες του κάθε προϊόντος ξεχωριστά.

• Παροχή χρήσιμων συμβουλών σε θέματα πρόληψης και προστασίας από συγκεκριμένους κινδύνους, αποφυγής ατυχημάτων για παιδιά, καθώς και οικολογικής μετακίνησης και οδήγησης.

To νέο site της Ergo• Ενημέρωση των ασφαλισμένων με οδηγίες σε περίπτωση ζημιάς, αλλά και στη

• Δυνατότητα αξιολόγησης των προσφερόμενων υπηρεσιών της εταιρίας από τους ίδιους τους πελάτες και το ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Σύμφωνα με τον κ. Σ. Τσαούση, Εμπορικό Διευθυντή της εταιρείας: «Η ERGO, στο πλαίσιο της προσπάθειας για πληρέστερη ενημέρωση των καταναλωτών δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα  μέσω της νέας της ιστοσελίδας να γνωρίσει τον όμιλο, την εταιρία και τα προϊόντα της με τρόπο απλό και κατανοητό, αλλά και να επικοινωνήσει μαζί της όποτε το επιθυμεί επιλέγοντας τον τρόπο που τον εξυπηρετεί. 

Επίσης, η διάθεση μας για συνεχή βελτίωση είναι δεδομένη και μπορεί να γίνει πράξη μέσα από τις παρατηρήσεις και τα σχόλια των πελατών μας, για αυτό στην πρώτη κιόλας σελίδα του διαδικτυακού μας τόπου εμφανίζεται ειδική φόρμα αξιολόγησής μας με τον τίτλο: Η γνώμη σας μετράει».