Στην κορυφή της Ευρώπης οι κολυμβητές του Generali – Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης

Μάγεψαν την Ευρώπη οι κολυμβητές του Generali - Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Αργυρούπολης (ΑΝΟΑ) με την εντυπωσιακή εμφάνισή τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων-νεανίδων, που διεξήχθη στο Βελιγράδι. 

Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης και ο Ανδρέας Βαζαίος με την εκπληκτική παρουσία τους στους αγώνες, ανέβασαν πολύ ψηλά τη χώρα μας, αλλά και το σύλλογο.

Τα δύο ‘δελφίνια’ του ΑΝΟΑ, κυριάρχησαν στη διοργάνωση και ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, κατακτώντας τρία μετάλλια, αποδεικνύοντας το σπουδαίο ταλέντο και ικανότητές τους, αλλά και τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, από αθλητές, προπονητές και διοίκηση.

Ο Σαμιλίδης έγινε η αιτία να ακουστεί δύο φορές ο εθνικός ύμνος στο κολυμβητήριο, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 50 και τα 100μ. πρόσθιο. Μάλιστα ο Σαμιλίδης, έγινε ο πρώτος έλληνας κολυμβητής στην ιστορία της διοργάνωσης, που κατακτά δύο χρυσά μετάλλια στους ίδιους αγώνες.

Ο Βαζαίος πραγματοποίησε μοναδικές κούρσες και η εξαιρετική παρουσία του επιβραβεύτηκε με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 200μ. μικτής ατομικής.

Η πρόεδρος του συλλόγου, Ελένη Σταυρακοπούλου και το Δ.Σ. του ΑΝΟΑ, έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές, για τις επιτυχίες τους, στους προπονητές τους, Αλέξανδρο Νικολόπουλο, Δημήτρη Αθυμαρίτη και Βαγγέλη Κοζομπόλη, για τη σπουδαία δουλειά τους και στο χορηγό της ομάδας, την Generali για τη στήριξή του στις προσπάθειες του συλλόγου.

Ο όμιλος Generali βασικός υποστηρικτής των προσπαθειών του ΑΝΟΑ συγχαίρει το σύλλογο και τους νεαρούς αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται ακόμη περισσότερες πρωτιές στο μέλλον στον αθλητισμό και τη ζωή τους γενικότερα.