Ευχαριστήρια επιστολή της Προέδρου της ΕΑΔΕ, Δ. Λύχρου στον Γ. Καραβία

Ως Πρόεδρος της ΕΑΔΕ σήμερα, αλλά και ως συνοδοιπόρος όλα αυτά τα χρόνια στην πορεία που χαράξαμε  για την κοινή και αναβαθμισμένη εκπροσώπηση της Διαμεσολάβησης, αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την χαρά να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου για την συνεργασία με τον Γιώργο Καραβία, Πρόεδρο του ΣΕΜΑ,  μέχρι χθες.

Είμαι βέβαιη ότι αυτή η απρόσκοπτη, δημιουργική, καλόπιστη και συναδελφική συνεργασία θα συνεχισθεί και στο μέλλον, από τον Πρόεδρο που θα τον διαδεχθεί και ότι και ο Γιώργος, με όποιον τρόπο επιλέξει, θα είναι πάντοτε κοντά μας, στηρίζοντας  αυτή την προσπάθεια,  που μόνο καλούς καρπούς απέδωσε.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες του Προεδρείου της ΕΑΔΕ και στον Αλέξανδρο Ραφαηλίδη, πρώην Πρόεδρο ΠΟΑΔ και την αναπληρώτρια του κ. Όλγα Νικολαϊδη, που όλα αυτά τα χρόνια, από ίδρυσης ΕΑΔΕ, έδωσαν χρόνο, κόπο και ψυχή στην επιτυχία του  κοινού στόχου.

Η επιτυχημένη πορεία  της ΕΑΔΕ δείχνει ότι τα θέματα της Διαμεσολάβησης, αλλά κατ΄ επέκταση και τα προβλήματα γενικότερα της Ασφαλιστικής Αγοράς, αντιμετωπίζονται καλύτερα όταν οι αποφάσεις παίρνονται από κοινού και οι δράσεις γίνονται συντονισμένα.

Δήμητρα Λύχρου

Πρόεδρος ΕΑΔΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*