back to top
15.7 C
Athens
Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026

Ξεκινά στις 30/9 το πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Liability Risk and Insurance»

Οι Ασφαλίσεις Ευθύνης αναδεικνύονται σε ισχυρότατο «μοχλό» περαιτέρω ανάπτυξης των ασφαλιστικών εργασιών, τόσο διότι επιμέρους τομείς τους αποτελούν εκ του νόμου υποχρέωση επιχειρήσεων και επαγγελματιών, όσο και διότι επιχειρήσεις, οργανισμοί, επαγγελματίες και λοιποί ιδιώτες συνειδητοποιούν την αναγκαιότητά τους, ολοένα και περισσότερο. Ως εκ των τάσεων αυτών, ο εμπλουτισμός και η εξειδίκευση της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού της αγοράς στις Ασφαλίσεις Ευθύνης, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες της απόδοσης και της εξέλιξής του. 

Σε αυτό το πλαίσιο, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ασφαλίσεων Αστικής Ευθύνης και Αξιολόγησης Κινδύνων Ευθύνης – EIAS Certified Specialist in Liability Risk and Insurance, προς όφελος της ασφαλιστικής τεχνογνωσίας των ενδιαφερομένων συναδέλφων, διοικητικών στελεχών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της αγοράς.

- Advertisement -

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 16:00-19:20, από την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης.

Στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα διδάσκουν κορυφαία στελέχη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, ως εξής:

- Advertisement -
  • Ευαγγελία Αθανασίου, εμπειρότατο ασφαλιστικό στέλεχος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές Ασφαλιστικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, διατελέσασα σε κορυφαίες διευθυντικές θέσεις μεγάλων ασφαλιστικών επιχειρήσεων και ομίλων.
  • Κώστας Βούλγαρης, Διευθυντής των Κλάδων Αστικής Ευθύνης και Χρηματικών Απωλειών της Εταιρείας AIG Hellas, διαθέτων υψηλή εξειδίκευση στους τομείς Επαγγελματικής Ευθύνης, Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης, Cyber Risk και Περιβαλλοντικής Αστικής Ευθύνης.
  • Μιχάλης Ιωαννίδης, Διευθυντής των Κλάδων Γενικών Ασφαλίσεων της Εταιρείας PRIMARY LINK, διαθέτων πολυετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις των τομέων Risk Underwriting και Claims Management σημαντικών ασφαλιστικών επιχειρήσεων και ομίλων.
  • Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (ΜSc) στην Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση, ειδικός Νομικός Σύμβουλος και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε έργα ελέγχου Νομοθετικής Συμμόρφωσης επί θεμάτων Περιβαλλοντικού Δικαίου.

H παρακολούθηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος προτείνεται καθώς η δομή και το περιεχόμενό του εγγυώνται υψηλή και εφαρμοσμένη τεχνογνωσία Ασφαλίσεων Ευθύνης και προσθέτουν σημαντικά στοιχεία στην παραγωγικότητα και στις προοπτικές περαιτέρω επαγγελματικής ανάπτυξης.

Αναλυτική περιγραφή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και Αίτηση Εγγραφής θα βρείτε στην κατάλληλη ενότητα της ιστοσελίδας του ΕΙΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ, EIAS Certified Specialist in Liability Risk and Insurance, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τη Γραμματεία Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου, eiasinfo@eias.gr, 210 9219660/684.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ο Πάνος Λελεδάκης σε διεθνές webinar για την τεχνητή νοημοσύνη

Στη διεθνή συζήτηση για τον μετασχηματισμό των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών συμμετέχει ο Πάνος Λελεδάκης, Founder

Μη χάσετε το πρώτο webinar (Το event ως εργαλείο εταιρικής ταυτότητας) της EventAtlas Academy

Πώς ένα corporate event μπορεί να εκφράσει την ταυτότητα και τις αξίες ενός οργανισμού μέσα από κάθε σημείο επαφής με το κοινό;

Η γνώση που γίνεται πράξη – ένα ακόμη αποκλειστικό προνόμιο των μελών της GAMA Global

Στο webinar του Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα για πρώτη φορά θα εκπροσωπηθεί από Ελληνίδα ομιλήτρια, τη Φάνη Θεοφανίδου

Νέα κοινή πρωτοβουλία ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ασφαλιστικής απάτης

Το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης ξεκινά στις 12/10

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Το ενεργειακό κόστος πιέζει τις επιχειρήσεις τροφίμων και αναδεικνύει τους ασφαλιστικούς κινδύνους

Η αποκλιμάκωση των τιμών σε αρκετές κατηγορίες τροφίμων δεν σημαίνει ότι υποχωρούν και οι πιέσεις που δέχονται οι επιχειρήσεις

Δασικές πυρκαγιές Ιουλίου-Αυγούστου 2026: Σε €6,41 εκατ. οι αποζημιώσεις των ασφαλιστικών

Η πρώτη εκτίμηση των αποζημιώσεων της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς για τις ζημιές των ασφαλίσεων περιουσίας και αυτοκινήτων από τις δασικές πυρκαγιές

Οι hackers δεν περιμένουν. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι έτοιμες;

Ένα παραπλανητικό email, ένα λάθος εργαζομένου ή μια στοχευμένη κυβερνοεπίθεση μπορεί να διαταράξει τη λειτουργία μιας επιχείρησης

MDRT Power Tables: Νέα συνάντηση στην Αθήνα

Συνεχίζεται ο κύκλος των MDRT Power Tables, με μια ακόμη συνάντηση δικτύωσης και ανταλλαγής εμπειριών για τα μέλη του MDRT Hellas.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Το ενεργειακό κόστος πιέζει τις επιχειρήσεις τροφίμων και αναδεικνύει τους ασφαλιστικούς κινδύνους

Η αποκλιμάκωση των τιμών σε αρκετές κατηγορίες τροφίμων δεν σημαίνει ότι υποχωρούν και οι πιέσεις που δέχονται οι επιχειρήσεις

Η EUROINS Ελλάδος «φωτίζει» την Καλλιθέα στο 10ο επετειακό Kallithea Night Run

Για πέμπτη συνεχή χρονιά στο πλευρό των δρομέων, στηρίζοντας τον αθλητισμό και την τοπική κοινωνία

Σ. Παπαγιαννόπουλος, CEO EXL Consulting: η κυβερνοασφάλεια είναι υπόθεση ηγεσίας και ευθύνης

Στο πλαίσιο των εργασιών του Cyber Security Forum, ο CEO της EXL Consulting Σταύρος Παπαγιαννόπουλος ανέδειξε τη σημασία της κυβερνοασφάλειας

EY: Αύξηση εσόδων 4,7% παγκοσμίως το 2026, αγγίζοντας τα $57 δισ.

Ο παγκόσμιος οργανισμός της EY ανακοίνωσε έσοδα ύψους 57 δισ. δολαρίων για το οικονομικό έτος που έκλεισε τον Ιούνιο του 2026

ΔΙΑΣ- IRIS Payments: 7 τυχεροί κάθε μήνα κερδίζουν από 1.300€ για αγορές στο σούπερ μάρκετ

Από σήμερα, 26 Οκτωβρίου 2026 και για ένα τρίμηνο, οι καταναλωτές που πληρώνουν με IRIS Payments στo POS χρησιμοποιώντας την εφαρμογή