back to top
17.2 C
Athens
Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2025

To Insurancemarket.gr, υπερήφανος χορηγός του πρωταθλητή αντοχής Μάρκου Γκούρλια

Την έμπρακτη στήριξη και τη σημασία που αποδίδει στην ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό και το αθλητικό ήθος αποδεικνύει το Insurancemarket.gr, αναλαμβάνοντας την υπερήφανη χορηγία του δρομέα Μάρκου Γκούρλια, ο οποίος πραγματοποιεί σημαντικά βήματα προόδου για λογαριασμό του ελληνικού αθλητισμού μεγάλων αποστάσεων.

Σκοπός της χορηγίας στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας του Insurancemarket.gr με επίκεντρο τον άνθρωπο, είναι να εμπνεύσει την κοινωνία – και ιδιαίτερα τους νέους – μέσα από τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

- Advertisement -

Ο 24χρονος Μάρκος Γκούρλιας είναι αθλητής του ΑΟ Μυκόνου και αποτελεί ένα από τα ευχάριστα  παραδείγματα Ελλήνων αθλητών, που δείχνουν πως με τη σωστή δουλειά μπορεί να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Μάρκος ξεκίνησε να τρέχει από μικρό παιδί στο στάδιο του Ζωγράφου, της πόλης όπου ζει, στον σύλλογο Γ.Α.Σ. Ιλισός. Πρόκειται για έναν πρωταθλητή που απλώνει τη δραστηριότητά του σε όλες τις εκδηλώσεις του δρομικού κινήματος. Δεν περιορίζεται μόνο σε αγώνες συλλογικού ή διεθνούς επιπέδου αλλά τον βλέπουμε δίπλα μας ακόμα και σε μαζικούς αγώνες της γειτονιάς.

Η σταθερή πορεία του Μάρκου επιβεβαιώνει ότι ο νεαρός αθλητής ανήκει δικαιωματικά στους καλύτερους αθλητές αποστάσεων που διαθέτει η Ελλάδα και γεμίζει με ελπίδα για το μέλλον.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο του διεθνούς meeting στίβου KBC Nacht («νύχτα του στίβου») 2019 στο Heusden-Zolder του Βελγίου που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες, ο Μάρκος κατέγραψε την καλύτερη φετινή του επίδοση στα 5000 μ. με χρόνο 13:51:55, τερματίζοντας στην 4η θέση της σειράς του. Με το χρόνο αυτό, βελτίωσε τη φετινή καλύτερή του επίδοση και πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ (13:48:23) που πέτυχε στην ίδια διοργάνωση κατά την προηγούμενη σεζόν το 2018, όπου είχε τερματίσει 1ος στη σειρά του και καταγράφοντας την 11η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών από Έλληνα δρομέα!
Μερικές ακόμη από τις διακρίσεις του Μάρκου Γκούρλια σε αγώνες αποστάσεων τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνουν:

2019

  • 1ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, 3000μ
  • 1ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου 10.000μ

2018

  • 000μ – 7:57.46, 5ος όλων των εποχών στην Ελλάδα και η καλύτερη επίδοση από το 2003
  • 500μ – 3:46.46, 2ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών
  • 1ος στο διεθνής συνάντηση Flanders Cup Meeting – Memorial Leon Buyle – 3.000μ

2017

  • 1ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων, 2ος Ανδρών, 5.000μ
  • 1ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου Νέων

2016

  • 1ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων, 2ος Ανδρών, 10.000μ
  • 1ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου Νέων

 

Ο Μάρκος προπονείται υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο οποίος δηλώνει φανερά ευχαριστημένος από την πορεία του αθλητή του: «Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχή χρονιά που τρέχει σε τέτοιους ρυθμούς. Δείχνει σταθερότητα, σημαντικό και ελπιδοφόρο.»

Όπως δηλώνει  ο κ. Στέφανος Φαλκονάκης, Διευθυντής Μάρκετινγκ & Digital του insurancemarket.gr, «Άνθρωποι όπως ο Μάρκος αποτελούν παράδειγμα για όλους μας και είναι χαρά μας να βρισκόμαστε δίπλα του σε αυτόν το διαρκή αγώνα. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η επιτυχία δεν έρχεται εν μία νυκτί. Η επιτυχία χτίζεται με σκληρή δουλειά. Μέσα από συνεχή προσπάθεια, αθλητές όπως ο Μάρκος Γκούρλιας αποδεικνύουν πως όλα είναι δυνατά. Επιλέγουμε λοιπόν να σταθούμε στο πλευρό νέων αθλητών, βοηθώντας τους να καλύψουν τις καθημερινές αγωνιστικές ανάγκες τους και στηρίζοντας τις επίπονες προσπάθειές τους. Σε κάθε περίπτωση οι νίκες δεν είναι αυτοσκοπός, έχει και το ταξίδι μεγάλη σημασία. Δίνουμε έμφαση στις αξίες που εκπροσωπούν οι πραγματικοί πρωταθλητές, όπως το ήθος, η ευγενής άμιλλα και η προσήλωση στο στόχο.»

Το Insurancemarket.gr αφομοιώνει την εταιρική υπευθυνότητα σε όλες τις δραστηριότητές του και εγκαινιάζει με τη συνεργασία αυτή δράσεις που εστιάζουν στο μέλλον τον ελληνικού αθλητισμού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Syndea χορηγός στο Athens Run 2025 του ΕΕΑ

Τρέχοντας για δεύτερη χρονιά δίπλα στο ΕΕΑ, η Syndea βοήθησε να αναδειχθεί η σημασία της άσκησης για την ποιότητα ζωής και την υγεία

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στήριξε ως χορηγός την ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ

Η εταιρεία ενίσχυσε έμπρακτα μια πρωτοβουλία που συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην εξωστρέφεια του κλάδου

Επίσημος Χορηγός της ΚΑΕ Περιστέρι η Extra Assistance

Κοινό όραμα, η προαγωγή του αθλητισμού και η ανάδειξη των αξιών της ομαδικότητας και της αλληλοϋποστήριξης

Η Eurolife FFH στήριξε ως Μεγάλος Χορηγός το 3ο Cycladic Kids Festival του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Η εταιρεία προσκάλεσε τα παιδιά να λάβουν μέρος στο εργαστήριο μεταξοτυπίας και να δημιουργήσουν με θέμα: «Αξία έχει… να προστατεύουμε όσα αγαπάμε!»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Σας ενδιαφέρει να μάθετε την ασφαλιστική μας ιστορία;

Το MINETTA Insurance HUB φέρνει στο φως συναρπαστικά τεκμήρια του ασφαλιστικού μας παρελθόντος

Η Εθνική Ασφαλιστική τιμά τους επιτυχόντες μαθητές

Ο Δ. Μαζαράκης συνεχάρη τα παιδιά των εργαζομένων, χαρακτηρίζοντας την προσπάθειά τους στις Πανελλήνιες πηγή έμπνευσης για την εταιρεία

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Αντιμετωπίζοντας την κλιματική πρόκληση με ολοκληρωμένες λύσεις

Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε στοχευμένες δράσεις, που ενισχύουν ουσιαστικά την προστασία των πολιτών και των επιχειρήσεων

Carglass®: Έτσι προσφέρει το κορυφαίο Δίκτυο Παραμετροποίησης ADAS στην Ελλάδα

Διόλου τυχαία, το δίκτυο της εταιρείας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί από το Institute of the Motor Industry (IMI)

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Στις 23/11 ο Πανελλήνιος Περίπατος «Περπατάμε για την Πολλαπλή Σκλήρυνση»

Ο συμβολικός περίπατος αποτελεί θεσμό για την ΠΟΑμΣΚΠ, στο πλαίσιο δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

ΕΕΑ: Webinar για τις αλλαγές του νέου εργασιακού νόμου και την ψηφιακή κάρτα εργασίας

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 25/11 στις 16:00 - Πώς θα συμμετάσχετε

ΤτΕ: Το πρόγραμμα εξετάσεων πιστοποίησης ασφαλιστών για το α΄ 6μηνο 2026

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το διάστημα Φεβρουαρίου-Ιουνίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ιωάννινα

14th Clinical Research Conference | «Κλινικές μελέτες: Τα μετέωρα βήματα και οι προκλήσεις»

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 4 Δεκεμβρίου 2025 στο Divani Caravel και στο LiveOn Expo Complex

Αναγέννηση του ΠΣΑΣ μέσα από μια βραδιά εμπειριών για τον ασφαλιστικό πράκτορα

Ένας από τους πλέον ιστορικούς συνδέσμους στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης επανατοποθετείται δυναμικά - Το «IW» ήταν εκεί