back to top
37.2 C
Athens
Δευτέρα 24 Αυγούστου 2026

Τι είπαν σημαντικά στελέχη της αγοράς στο συνέδριο ΠΣΣΑΣ – GAMA

του Βάιους Κρόκου

Μια θετική συγκυρία, που πρέπει να αξιοποιηθεί, αποτελεί για την ασφαλιστική αγορά το γεγονός ότι οι βασικές μεταρρυθμίσεις που βρίσκονται εν εξελίξει σχετίζονται σε σημαντικό βαθμό με την ασφαλιστική αγορά και τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει: Συνταξιοδοτικό, Υγεία και Φυσικές Καταστροφές.

- Advertisement -

Αυτό επεσήμανε ο γενικός διευθυντής πωλήσεων και marketing του ομίλου Interamerican, Τάσος Ηλιακόπουλος κατά τον χαιρετισμό του την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου του ΠΣΣΑΣ – GAMA Global Hellas παραθέτοντας δυο ακόμη άξονες για την επόμενη μέρα στον ασφαλιστικό κλάδο. Όπως τόνισε, η τεχνολογία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι για όλους: Εταιρείες, διαμεσολάβηση αλλά και καταναλωτικό κοινό. Επίσης, σχολίασε πως η φυσική διανομή θα συνεχίσει να έχει λαμπρό μέλλον, εστιάζοντας ωστόσο σε προϊόντα και υπηρεσίες που ο πολίτης θα χρειάζεται πραγματικά την εξειδίκευση και την συμβουλή του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

διαβάστε επίσης: Σημαντικά μαθήματα ηγεσίας στο συνέδριο ΠΣΣΑΣ με GAMA Global Hellas

- Advertisement -

Το δικό του μήνυμα στο πλαίσιο του Συνεδρίου έστειλε από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MetLife, κ. Κυριάκος Αποστολίδης, ο οποίος μίλησε για την χρησιμότητα της εκπαίδευσης. “Η διαφορά ανάμεσα στην ευκαιρία και την επιτυχία είναι οι βέλτιστες πρακτικές”, τόνισε, αναδεικνύοντας τον ρόλο της GAMA τις πρωτοβουλίες της οποίας η MetLife στηρίζει σε όλο τον κόσμο.

“Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει με προσήλωση τους συνεργάτες της και επενδύει στην δια βίου μάθηση”, τόνισε ο κ. Μιχάλης Τάτσης , εμπορικός διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής. Συμπλήρωσε πως οι συντονιστές αποτελούν το “κλειδί” της επιτυχίας στις πωλήσεις και έχουν συμβάλει χτίζοντας καριέρες στην αγορά.

Η ασφαλιστική ιδέα για την Generali είναι και θα είναι ανθρωποκεντρική, σημείωσε ο διευθυντής πωλήσεων, κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, σημειώνοντας πως το πετυχημένο αυτό Συνέδριο προσφέρει τεχνογνωσία και βέλτιστες πρακτικές για την διαμεσολάβηση. “Ο συντονιστής όχι μόνο δεν επαναπαύεται αλλά προσφέρει στην περαιτέρω εξέλιξη της αγοράς”, τόνισε.

Την υποστήριξη τους για όλες αυτές τις προσπάθειες που θωρακίζουν τους ασφαλιστές, προσφέροντας τους νέα εκπαιδευτικά εφόδια για το μέλλον επιβεβαιώσαν στον σύντομο χαιρετισμό τους ο κ. Λεωνίδας Γαϊτάνος, Agency Sales Manager της Allianz Ελλάδος και ο κ. Γιώργος Γώγου, Sales Manager της CNP CypriaLife.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αντίστροφη μέτρηση για το LAMP 2026: Η παγκόσμια συνάντηση ηγεσίας στο Νάσβιλ

Το μεγαλύτερο συνέδριο του κλάδου επιστρέφει δυναμικά από 22 έως 24 Μαρτίου – Δυνατότητα ομαδικών εγγραφών μέσω της GAMA Global Hellas – Cyprus

Η Εθνική Ασφαλιστική επιβράβευσε τους συνεργάτες της με ένα μοναδικό ταξίδι στη Βραζιλία

Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας στον κεντρικό της άξονα τον άνθρωπο, αναγνωρίζει και επιβραβεύει την εξαιρετική δουλειά των συνεργατών της

LEAD THE WAY – Coaching & Leadership

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 7/6/2024, Live streaming, το εκπαιδευτικό συνέδριο "LEAD THE WAY - Coaching & Leadership"

Η Εθνική Ασφαλιστική Μεγάλος Χορηγός στο 8o No Finish Line Athens

Η Εθνική Ασφαλιστική υποστήριξε ως Μεγάλος Χορηγός και συμμετείχε με εταιρική ομάδα στον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ασφάλεια ακινήτου. Ο μη πλούσιος τη χρειάζεται, ο πλούσιος την κάνει πάντα. Ποιος είναι το κορόιδο;

Στην Ελλάδα των «αρνητών της λογικής», εκατομμύρια ιδιοκτήτες «κάνουν οικονομία» κάθε χρόνο και «στη στραβή» βρίζουν το κράτος…

Η εμπιστοσύνη δεν δηλώνεται, δοκιμάζεται

Η υπόσχεση ότι όταν κάτι απρόβλεπτο συμβεί ο πελάτης δεν θα είναι μόνος του είναι η καρδιά της δουλειάς του ασφαλιστή

Ο μύθος του «ενός καφέ την ημέρα»: Γιατί η οικονομική ανεξαρτησία χτίζεται με στρατηγική, όχι με στερήσεις

Ο σωστός Financial Planner δεν κάθεται απέναντί σας για να κάνει τον αυστηρό λογιστή των μικροεξόδων σας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Θεόδωρος Κοκκάλας: Η Κίνα στο επίκεντρο της διεθνούς στρατηγικής της ERGO

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε πρόσφατα στη χώρα ο Πρόεδρος ΔΣ της ERGO International και COO του Ομίλου

Η θερμική καταπόνηση και οι κίνδυνοι από την έκθεση στη ζέστη

Τι συμβουλεύει η Ελένη Ζίγκιρη, Φυσιοθεραπεύτρια στο Κέντρο Γηριατρικής Αξιολόγησης του Ερρίκος Ντυνάν

ΠΣΑΣ: Παρέμβαση ουσίας στη διαβούλευση για την επαγγελματική ασφάλιση – Στο επίκεντρο ο ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή

Βασική θέση του ΠΣΑΣ, η διανομή των νέων ΟΑΠΕΣ να υπάγεται ρητά στο πλαίσιο του ν. 4583/2018 για την ασφαλιστική διανομή

Kapsersky: Τι πρέπει να ξέρουν παιδιά και γονείς για τη μελέτη και το περιεχόμενο που δημιουργείται μέσω ΤΝ

Το ενδιαφέρον των παιδιών για τα εργαλεία AI συνεχίζει να αυξάνεται, καθώς γίνονται πιο προσβάσιμα και ενσωματώνονται στην καθημερινή μαθησιακή διαδικασία

Interasco: Ασφάλιση αυτοκινήτου με επιλογές που προσαρμόζονται στις ανάγκες του οδηγού

Η φιλοσοφία του Easy Drive βασίζεται στην ευελιξία αλλά και στην ολοκληρωμένη προστασία