back to top
21.6 C
Athens
Τετάρτη 23 Απριλίου 2025

Με ταξίδι στην Τενερίφη επιβράβευσε τους συνεργάτες της η AIG

Στην εξωτική Τενερίφη βρέθηκαν από τις 26 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 οι διακεκριμένοι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της AIG, στο πλαίσιο ενός ακόμη ταξιδιού που οργάνωσε η εταιρεία με σκοπό την αναγνώριση και επιβράβευσή τους για τα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2017.

Στο τετραήμερο ταξίδι, οι συνεργάτες της AIG, συνοδευόμενοι από στελέχη της εταιρείας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εντυπωσιακή και άγρια ηφαιστειογενή ομορφιά της Τενερίφης, του μεγαλύτερου και του πιο εύφορου από τα νησιά του συμπλέγματος των Καναρίων Νήσων, συνδυάζοντας την με στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις απέραντες ακτές και τα διαυγή νερά του νησιού με μια αποκλειστική ιδιωτική κρουαζιέρα με catamaran, αλλά και να περιηγηθούν στα σημαντικότερα αξιοθέατα της Τενερίφης, όπως η πόλη La Laguna και τα εθνικά πάρκα, Loro και Teide.

- Advertisement -

Το ταξίδι της επιστροφής ολοκληρώθηκε με τους συνεργάτες της AIG να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά και την ομάδα της AIG Ελλάς δυνατή, σίγουρη και έτοιμη να συνεχίσει να επιβραβεύει σταθερά τις προσπάθειες τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάς ΑΕ, κ. Giuseppe Zorgno, σχολίασε σχετικά: «Η σχέση με τους συνεργάτες μας αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της αναπτυξιακής μας πορείας. Με δράσεις όπως αυτή, την καλλιεργούμε ακόμα πιο πολύ, θέτοντας υψηλότερους στόχους».

- Advertisement -

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εξαιρετική Εκδρομή του ΠΑΝΟΡΜΟΥ στους Δελφούς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο εκδηλώσεων του ΠΑΝΟΡΜΟΥ στους Δελφούς, το Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου 2025

Σύσσωμη η ασφαλιστική αγορά στην ετήσια εκδήλωση από το ΠΑΡΟΝ

Στην Ετήσια Εκδήλωση του ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ παρευρέθηκαν στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς η οποία διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία.

AIG Hellas: Αποχωρεί ο Giuseppe Zorgno, αναλαμβάνει η Θεανώ Τελωνιάτη

Από 1 Ιανουαρίου 2025 τη θέση της Country Manager της AIG Hellas,  θα αναλάβει η κα Θεανώ Τελωνιάτη

ΠΑΝΟΡΜΟΣ – Σεμινάριο AIG για Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης

Στις 17/04/24, ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ διοργάνωσε ένα επιτυχημένο webinar με θέμα "Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης (Professional Indemnity)"

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

NN Social Innovation Startup Award 2025

Ο διαγωνισμός που επιβραβεύει την κοινωνική καινοτομία, ξεκίνησε για 2η συνεχή χρονιά. H NN, πιστεύει στους ανθρώπους που οραματίζονται

Ποιος είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του R. Gauci;

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του έκανε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Robert Gauci.

Syndea: Μια λαμπάδα, ένα χαμόγελο!

Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, στη Syndea φέτος το Πάσχα, στηρίζουμε το σπουδαίο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η αύξηση της παραγωγικότητας συνδέεται με την Ηγεσία και το Ανθρώπινο Δυναμικό

Η παρουσία της ΕΑΣΕ στο 10ο Delphi Forum αναδεικνύει τον κομβικό ρόλο των στελεχών και των Διοικήσεων στην ανάκαμψη της χώρας.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ για τη συγχώνευση Baloise – Helvetia

Με ιδιαίτερη χαρά η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.Γ.Α ανακοινώνει ότι ο μέτοχος μειοψηφίας Ελβετικός Όμιλος Baloise και ο Ελβετικός Όμιλος Helvetia πρόκειται να ενωθούν

Νέο δωρεάν ηλεκτρονικό σεμινάριο του EEA για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών διοργανώνει το δεύτερο κατά σειρά, δωρέαν, webinar

Μega – συγχώνευση στην ελβετική αγορά

Οι ελβετικοί ασφαλιστικοί όμιλοι Helvetia και Baloise αποκάλυψαν προ ολίγων ωρών τα σχέδια περί συγχώνευσής τους. Η εν λόγω κίνηση

Οι ψηφιακοί κίνδυνοι που κρύβει η χρήση AI για τη δημιουργία action figures και χαρακτήρων Ghibli

Τις τελευταίες ημέρες μία νέα τάση έχει κατακλύσει το διαδίκτυο: Πρόκειται για εικόνες τύπου anime εμπνευσμένες από το Studio Ghibli και action figures που

Ολα για την προστασία των επιχειρήσεων παίζονται τώρα

Η κυβέρνηση έχει πολλά γερά χαρτιά στα χέρια της για να διαχειριστεί τους κινδύνους. Με αυτά τα χαρτιά περιμένουμε να κάνει τα επόμενα της βήματα ...