back to top
23.6 C
Athens
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2026

Συγκίνηση και σκέψη στην αφήγηση των τραγικών εμπειριών από τον Daniel στην εκδήλωση της Interamerican

Οι συγκλονιστικές αφηγήσεις των ανθρώπων που έζησαν και βοήθησαν στον Daniel και η προσφορά της Interamerican ξετυλίχθηκαν χθες σε εκδήλωση της Interamerican.

Tο πάνελ που συντόνισε ο Head of Corporate Marketing του Ομίλου Interamerican κ. Μάρκος Φραγκουλόπουλος, περιείχε και την συγκίνηση και την αγωνία αλλά και τις προσπάθειες όλων των παραγόντων για την αντιμετώπιση των καταστροφών που προκάλεσε ο Daniel πέρυσι τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλία και την Δυτ. Μακεδονία.

- Advertisement -

Δηλώσεις που αφ’ ενός καθήλωσαν το ακροατήριο με την δραματικότητα των εξελίξεων πέρυσι και αφ’ ετέρου έδειξαν την τεράστια σημασία που μπορεί να διαδραματίσει η ασφαλιστική αγορά και συγκεκριμένα η Interamerican όχι μόνο στην αντιμετώπιση των υλικών ζημιών αλλά και στην άμεση παροχή φροντίδας και ελπίδας. Και το τελευταίο ήταν το κυριότερο που εστίασαν και ο κ. Φραγκουλόπουλος και οι υπόλοιποι ομιλητές. Ότι δηλαδή, σε τέτοιες καταστροφές, οι ασφαλιστικές πρέπει να λειτουργούν άμεσα όχι μόνο για να ρυθμίσουν και να αποζημιώσουν αλλά για να δώσουν ελπίδα για το μέλλον και την βιωσιμότητά τους.

Μαίρη Κουτσιούμπα . Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας στάθηκε ιδιαίτερα στις τραγικές καταστάσεις που διαμορφώθηκαν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας με συνεχείς εισαγωγές πληγέντων και τραυματισθέντων με αποτέλεσμα να λειτουργεί σε πλήρη ένταση για πολλές ημέρες.

- Advertisement -

Ο κ. Πάνος Κούβαλης . Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών COO Interamerican τόνισε ότι η Interamerican στάθηκε πάνω στους πλημμυροπαθείς και τις περιουσίες τους από την πρώτη στιγμή που έγινε εφικτή η προσέγγιση στις πληγείσες περιοχές. Η Interamerican έστελνε συνεχώς ασθενοφόρα στην περιοχή για την άμεση παροχή ιατροφαρμακευτικής βοήθειας και βέβαια αποζημίωσε άμεσα τους ασφαλισμένους πληγέντες.

Ο Δρ. Θεοδωρής Γιάνναρος . Φυσικός-Μετεωρολόγος ερευνητής στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, εστίασε στις μεγάλες αλλαγές που γίνονται στο κλίμα και οδηγούν νομοτελειακά προς συνέχιση των μεγάλων φυσικών καταστροφών όπως αυτές που συνέβησαν πέρυσι στη Θεσσαλία και στην Δυτ. Μακεδονία.

O κ. Φώτης Σαρηγιάννης . Πρόεδρος Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, είχε μία συγκλονιστική διήγηση για τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι διασώστες εκείνες τις τραγικές ημέρες. Οι καταδύσεις για ανεύρεση ανθρώπων γίνονταν με μεγάλο κίνδυνο μέσα σε πολύ βρώμικα ύδατα. Επίσης οι επίγειες διασώσεις έγιναν με υπέρβαση δυνάμεων και μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσάρεστο κλίμα. Όμως όλοι οι άνθρωποι της ομάδας διάσωσης εξετέλεσαν την κοινωνική τους προσφορά με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε επίσης:

Η INTERAMERICAN “ξαναχτίζει” την ελπίδα και επιστρατεύει την τεχνητή νοημοσύνη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η νέα «μάχη» των ασφαλιστικών στα social media

Η ασφάλιση δεν περιμένει πλέον τον πελάτη να χτυπήσει την πόρτα του γραφείου

Anytime: Από το ελληνικό digital στο περιφερειακό στοίχημα – Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία και;;;

Το brand που ξεκίνησε να αλλάζει πώς αγοράζεται η ασφάλιση στην Ελλάδα δοκιμάζει αν μπορεί να κάνει το ίδιο σε μια ολόκληρη περιφερειακή αγορά

Στους 50.000 πελάτες η Anytime στη Ρουμανία – Το ορόσημο που θέτει τον πήχη για την επόμενη ημέρα

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Couuntry Manager Αντώνης Τσακνάκης, «τα καλύτερα έρχονται»

Interamerican: 100 υπολογιστές αποκτούν δεύτερη ζωή λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία

Προτεραιότητα δόθηκε σε φορείς με σημαντικό κοινωνικό έργο, καθώς και σε σχολεία απομακρυσμένων και οικονομικά ασθενέστερων περιοχών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ετήσιο ταξίδι συνεργατών της Brokers Union στη Πολωνία 

Η Brokers Union πραγματοποίησε το ετήσιο ταξίδι συνεργατών της από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία

Άλλα έξι βραβεία για τη Eurolife FFH και τη δέσμευσή της απέναντι στην υπογεννητικότητα και τη στήριξη της οικογένειας

Με έξι διακρίσεις συνολικά βραβεύτηκε η Eurolife FFH στα Hellenic Responsible Business Awards, για τη συνεργασία της με τη HOPEgenesis

Δημογραφικό και μητρότητα

Το Rise Motherhood Summit 2026 φέρνει στο επίκεντρο τη στήριξη της μητρότητας ως κρίσιμο μέρος της συζήτησης για το δημογραφικό μέλλον της Ελλάδας.

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική επιβραβεύει τους κορυφαίους συνεργάτες της με VIP ταξίδι στο Costa Navarino

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική διοργάνωσε από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου ένα ξεχωριστό ταξίδι επιβράβευσης στο Costa Navarino για τους συνεργάτες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εν αναμονή της απάντησης της EIOPA για τα ισόβια ασφαλιστήρια υγείας

Η ΕΑΔΕ θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό ότι το ζήτημα τίθεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αναμένει την απάντηση της EIOPA

Ετήσιο ταξίδι συνεργατών της Brokers Union στη Πολωνία 

Η Brokers Union πραγματοποίησε το ετήσιο ταξίδι συνεργατών της από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία

Νέο ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης

Η ασφαλιστική απάτη, είτε οργανωμένη είτε ευκαιριακή, αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις για την ασφαλιστική αγορά διεθνώς.

Άλλα έξι βραβεία για τη Eurolife FFH και τη δέσμευσή της απέναντι στην υπογεννητικότητα και τη στήριξη της οικογένειας

Με έξι διακρίσεις συνολικά βραβεύτηκε η Eurolife FFH στα Hellenic Responsible Business Awards, για τη συνεργασία της με τη HOPEgenesis

Δημογραφικό και μητρότητα

Το Rise Motherhood Summit 2026 φέρνει στο επίκεντρο τη στήριξη της μητρότητας ως κρίσιμο μέρος της συζήτησης για το δημογραφικό μέλλον της Ελλάδας.