back to top
17.4 C
Athens
Τρίτη 13 Μαΐου 2025

Στις 25 Σεπτεμβρίου η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2020

Aφήνοντας πίσω μας το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, είμαστε σήμερα μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα για όλη την αγορά: ο Τουρισμός, ο πιο δυναμικός κλάδος της ελληνικής οικονομίας τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται σε νέα αφετηρία. Μια αφετηρία αναδιοργάνωσης και νέων στόχων, με διαφορετικά δεδομένα και προκλήσεις, αλλά με ένα σημαντικό εφόδιο: τα επιτυχημένα για τον ελληνικό τουρισμό τελευταία χρόνια και την κεφαλαιοποίηση των επιτυχιών αυτών!

Βασικό εργαλείο για την μετάβαση στη νέα αυτή εποχή είναι τα Greek Hospitality Awards, ένας επιτυχημένος θεσμός που όλοι εσείς έχετε αγκαλιάσει και αναδείξει σε κορυφαίο event του κλάδου.

- Advertisement -

Τελετή Απονομής

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

- Advertisement -

LiveOn Hybrid Event

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει,η Τελετή Απονομής των 6th Greek Hospitality Awards θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, μια «ανάσα» πριν από τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Τα 6th Greek Hospitality Awards, ως LiveOn Hybrid Event, θα είναι μια εκδήλωση που θα διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια και πιστή εφαρμογή όλων των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, συνδυάζοντας σε μια μοναδική βραδιά τόσο τη φυσική παρουσία όσο και την τεχνολογία!

Το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso θα φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που δίνονται από τις αρμόδιες αρχές και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας για την υγεία των συμμετεχόντων.

Ταυτόχρονα, η Τελετή Απονομής θα μεταδίδεται online μέσα από τη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων της ethosBUSINESS, επιτρέποντας σε μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.

Χορηγικά Πακέτα

Επικοινωνία

hospitality.ethosawards.eu | ethosevents.eu

Mια νέα, ολοκληρωμένη εμπειρία
ψηφιακών συνεδρίων & εκθέσεων!

Η LiveOn, η πρώτη ολοκληρωμένη ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων που σχεδίασε και ανάπτυξε ο όμιλος εταιρειών ethosGROUP, έρχεται να καλύψει με τον πιο ιδανικό τρόπο τις σημαντικές και κρίσιμες επιχειρηματικές ανάγκες που προέκυψαν στην αγορά συνεδρίων, εκθέσεων και επαγγελματικών εκδηλώσεων από την πανδημία COVID-19.

Σχεδιασμένη για κάθε τύπο εκδήλωσης και πλήρως προσαρμόσιμη στις ανάγκες της, η LiveOn μετασχηματίζει συνολικά την εκθεσιακή και συνεδριακή εμπειρία, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες επαγγελματικής δικτύωσης και στοχευμένης επιχειρηματικής προβολής, ακόμη και σε περίπτωση που η κατάσταση της πανδημίας περιορίσει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες της φυσικής επαφής.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή και την υποστήριξή σας και σας περιμένουμε από «κοντά» στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, στο Divani Apollon Palace & Thalasso και στο gha.liveon.tech.

Ως τότε, η οργανωτική ομάδα των Greek Hospitality Awards 2020 θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

NN Social Innovation Startup Award 2025

Ο διαγωνισμός που επιβραβεύει την κοινωνική καινοτομία, ξεκίνησε για 2η συνεχή χρονιά. H NN, πιστεύει στους ανθρώπους που οραματίζονται

Γ. Στουρνάρας στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ: Οι συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις έχουν διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος

Η θεσμική ομιλία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2024» είχε θέμα «Πρόοδος, Προκλήσεις και Προτάσεις Πολιτικής για την Ελληνική Οικονομία»

Ε. Ράπτη στα Greek Hospitality Awards: Μαζί θα κρατήσουμε την Ελλάδα ψηλά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

Επέστρεψε η μεγάλη γιορτή του ελληνικού τουρισμού με την τέλεση της κορυφαίας εκδήλωσης αριστείας για την ελληνική ξενοδοχία.

Ν. Παπαθανάσης, grha24: H Ελλάδα παρουσιάζει ένα δυνατό πρόσωπο στην παγκόσμια αγορά

Από το βήμα του 10ου Greek Hospitality Awards, ο κ. Νίκος Παπαθανάσης, αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών συνεχάρη τους ανθρώπους του τουριστικού κλάδου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Maxima Insurance: Μαζί για ένα Πράσινο Μέλλον

Με υπερηφάνεια η Maxima Insurance ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με τη Διαπιστωτική Πράξη της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Αττικής

“Retirement and Pension Solutions powered by Allianz”

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Fireside Chat με θέμα “Retirement and Pension Solutions powered by Allianz” με ομιλητές τους κ.κ.Dr. Kai Wallbaum

ΜΙΝΕΤΤΑ: Πιστοποίηση με ISO 14001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης Περιβάλλοντος

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική αντιμετωπίζει με σεβασμό και υπευθυνότητα την προστασία του περιβάλλοντος, αναγνωρίζει την υποχρέωσή της

PANEL I, ocin25: Η αξία της ενίσχυσης του Ασφαλιστικού με κεφαλαιοποιητικούς πυλώνες

Η αξία της ενίσχυσης του Ασφαλιστικού με κεφαλαιοποιητικούς πυλώνες ήταν το κεντρικό θέμα που τέθηκε στο τραπέζι του πάνελ Ι

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Υπέρ κάθε μέτρου που στοχεύει στον περιορισμό της φοροδιαφυγής (video)

“Είμαστε υπέρ κάθε μέτρου που στοχεύει στον περιορισμό της φοροδιαφυγής”, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων για την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), με αφορμή τη θέσπιση της υποχρεωτικής ασφάλισης οχήματος έναντι φυσικών καταστροφών

5 άξονες πρωτοβουλιών για την οδική ασφάλεια

Εντός του Μαΐου θα κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, ανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Insurancemarket: Eνδιαφέροντα ευρήματα και οι τάσεις στο Ετήσιο Report για την online ασφάλιση

Το insurancemarket.gr, δημοσιεύει το Ετήσιο Report 2024 για την online ασφάλιση, επιβεβαιώνοντας την ηγετική του θέση στην

O N. Mακρόπουλος “παρών” και στην επόμενη ημέρα της Ευρώπη Holdings

Στον κ. Νίκο Μακρόπουλο, ιστορικό στέλεχος της αγοράς και ιδρυτή Ευρώπη Ασφαλιστικής, πέρασαν 29.143.050