back to top
18.4 C
Athens
Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2026

“Γιορτάζουμε Μαζί” από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

Δράσεις αλληλεγγύης από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

Το ουσιαστικό νόημα των Χριστουγέννων βρίσκεται στην αγάπη, το μοίρασμα και τη φροντίδα, και, όπως κάθε χρόνο, η Υδρόγειος Ασφαλιστική κάνει πράξη την κοινωνική της ευαισθησία μέσα από ένα πλέγμα δράσεων αλληλεγγύης με αποδέκτες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.  

- Advertisement -

«Ένας τρόπος υπάρχει για να γιορτάσουμε αληθινά – Το Μαζί», είναι το μήνυμα που αναδεικνύει η εταιρεία  προσφέροντας τη στήριξή της σε δομές και μη κυβερνητικές οργανώσεις που αγκαλιάζουν το παιδί:  Το «Χαμόγελο του Παιδιού», το «Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας», τη «Φλόγα – Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια», την «Ηλιαχτίδα – Κέντρο Αρρώστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας».

Ενεργή συμμετοχή στις δράσεις είχαν, όπως πάντα, και οι εργαζόμενοι της Εταιρείας, οι οποίοι συγκέντρωσαν και προσέφεραν, από την πλευρά τους, είδη πρώτης ανάγκης. 

- Advertisement -

Στο ίδιο πλαίσιο, το Υποκατάστημα Ιωαννίνων της Υδρογείου Ασφαλιστικής, σε συνεργασία με τους τοπικούς της συνεργάτες – ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές,  προχώρησαν στην συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική ανανέωσε επίσης, για τέταρτη χρονιά, τη συνεργασία της με την «Emfasis Foundation – Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» για τη συνέχιση του ετήσιου προγράμματος «Δεν Προσπερνάμε. Στηρίζουμε». Το πρόγραμμα εστιάζει στις αυξημένες ανάγκες ευπαθών ομάδων, απόρων και αστέγων κάτω από έκτακτες συνθήκες (έντονα καιρικά φαινόμενα, πυρόπληκτες και σεισμόπληκτες περιοχές, κτλ.) μέσα από τη διανομή βασικών ειδών επιβίωσης και την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης και ασφάλισης των οχημάτων – μονάδων κινητής στήριξης της Emfasis Foundation.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέο τεύχος του περιοδικού VOICE της Υδρογείου Ασφαλιστικής – Με το βλέμμα στην καινοτομία και τη συνεργασία

Το νέο τεύχος του εταιρικού περιοδικού VOICE της Υδρογείου Ασφαλιστικής κυκλοφόρησε, παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις

Groupama Ασφαλιστική: Αποστολή στη Λυών με επίλεκτους συνεργάτες

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στη Γαλλία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν κορυφαίοι συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας

1ο Sofos Insurance Summit: Το ισχυρό αποτύπωμα ενός ξεχωριστού συνεδρίου

Στις δηλώσεις τους, τόσο οι διοργανωτές όσο και οι συμμετέχοντες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το υψηλό επίπεδο της τριήμερης συνάντησης - Δείτε τα βίντεο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στο προσκήνιο ο ρόλος του Financial Planner – Στις 20 Οκτωβρίου το 2nd Financial Planning Forum της HFPA

Η οικονομική πίεση που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά αλλάζει σταδιακά και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται την οικονομική συμβουλή.

Στο Παρίσι για το European MGA Summit η Apeiron

Στο Παρίσι για το European MGA Summit βρέθηκαν ο CEO της Apeiron, κ. Γιώργος Μαυρέλης, και ο Co-CEO, κ. Κωνσταντίνος Βακίδης

Deloitte: Gold βραβείο για τη συλλογική πρωτοβουλία του 1ου Εθελοντικού Δασικού Φυτωρίου στις Αφίδνες

Η συνεργασία του ΣΕΑΔ με την Deloitte, το efood, την Interamerican, την Anytime και τη NAK Insurance Brokers διακρίθηκε για τη συμβολή της

Ξανά στο Race for the Cure για τον καρκίνο του μαστού  η MEGA BROKERS 

Η MEGA BROKERS συμμετέχει και φέτος στο Greece Race for the Cure® 2026, στηρίζοντας τη δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και στήριξης για τον καρκίνο του μαστού.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Παύλος Κασκαρέλης: «Δυναμώνουμε το όραμά μας» – Ανάπτυξη 11,6% και νέο σχέδιο μετασχηματισμού

Με ανάπτυξη 11,6% στο πρώτο εξάμηνο του 2026 και με αιχμή τον μετασχηματισμό της εταιρείας σε συνεργασία με τον Όμιλο Reale, η Υδρόγειος Ασφαλιστική

Στο προσκήνιο ο ρόλος του Financial Planner – Στις 20 Οκτωβρίου το 2nd Financial Planning Forum της HFPA

Η οικονομική πίεση που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά αλλάζει σταδιακά και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται την οικονομική συμβουλή.

Στο Παρίσι για το European MGA Summit η Apeiron

Στο Παρίσι για το European MGA Summit βρέθηκαν ο CEO της Apeiron, κ. Γιώργος Μαυρέλης, και ο Co-CEO, κ. Κωνσταντίνος Βακίδης

Deloitte: Gold βραβείο για τη συλλογική πρωτοβουλία του 1ου Εθελοντικού Δασικού Φυτωρίου στις Αφίδνες

Η συνεργασία του ΣΕΑΔ με την Deloitte, το efood, την Interamerican, την Anytime και τη NAK Insurance Brokers διακρίθηκε για τη συμβολή της

Allianz Global Wealth Report 2026: Οι αγορές οδηγούν τον παγκόσμιο πλούτο σε επίπεδα-ρεκόρ

Η 17η έκδοση του «Global Wealth Report» της Allianz, η οποία αναλύει την κατάσταση των περιουσιακών στοιχείων και των χρεών των