back to top
17.8 C
Athens
Πέμπτη 9 Απριλίου 2026

Ο Θ. Κοκκάλας αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα στην ERGO Deutschland AG

Ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της “ERGO Ασφαλιστική”, στο πλαίσιο της προαναγγελθείσας προαγωγής του στον Όμιλο της ERGO, την 01/05/2020 καταλαμβάνει τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Chief Operating Officer της ERGO Deutschland AG.

Κατόπιν αυτού, ο κ. Κοκκάλας υπέβαλε την παραίτησή του από Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της “ERGO Ασφαλιστική” και τα καθήκοντά του θα ασκεί ο κ. Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου, τον οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε προσωρινά και μέχρι τον ορισμό  του οριστικού αντικαταστάτη του κ. Κοκκάλα, ως Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO) της εταιρείας.

- Advertisement -

Ο κ. Κοκκάλας, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ, την ανώτατη διοικητική ομάδα, τους άμεσους συνεργάτες του, το προσωπικό και όλους τους συνεργάτες της εταιρείας, για την εξαιρετική συνεργασία τους, την καθοριστική συμβολή τους στην κερδοφόρα και αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας, αλλά και για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό του, σε όλο το χρονικό διάστημα των 16 ετών που υπηρέτησε την εταιρεία από τη θέση του CEO και του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. και κατέληξε λέγοντας: “H ERGO Ελλάδας, με τα ισχυρά θεμέλια και τις δομές της, τα άξια και ικανά στελέχη της, το έμπειρο και με πελατοκεντρικό προσανατολισμό προσωπικό της, την άρτια οργάνωσή της και το εξαιρετικό δίκτυο αφοσιωμένων και επαγγελματιών συνεργατών της, έχει όλα τα εχέγγυα για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της, προς όφελος των μετόχων, των ασφαλισμένων, των συνεργατών και των εργαζομένων της”.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Dr. Oliver Willmes, εκ μέρους της Μετόχου και του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κοκκάλα για την ουσιαστική προσφορά του στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην εταιρεία, στα τελευταία 16 χρόνια, στην πιο σημαντική, αποδοτική και επιτυχή περίοδο της ιστορικής διαδρομής της, του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα του και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι και οι διάδοχοί του θα συνεχίσουν το επιτυχημένο έργο του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ERGO Hellas τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα

Tονίζοντας τη σημασία τόσο της πρόληψης όσο και της πρόσβασης σε καλά εξοπλισμένες μονάδες υγείας σε κάθε στάδιο της ζωής

«Ασφάλισε το αυγό σου!»: Πρωτότυπη πασχαλινή πρωτοβουλία από την ERGO Hellas

Τα νέα προγράμματα ERGO Easter φέρονται να αποζημιώνουν τους χαμένους του τσουγκρίσματος

Η ERGO Ασφαλιστική σταθερή σύμμαχος στη νέα εποχή της βραχυχρόνιας μίσθωσης

Ρ. Αλεξοπούλου: «Η ασφάλιση πρέπει να αντιμετωπίζεται ως βασικό στοιχείο βιώσιμης λειτουργίας και όχι ως απλή κανονιστική απαίτηση»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

NN Hellas: Ισχυρές ετήσιες επιδόσεις με επίκεντρο τον ψηφιακό μετασχηματισμό αλλά και την κοινωνική ευθύνη

1 δισ. ευρώ σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα το 2025 και, βάσει αυτών, διατήρηση της 1ης θέσης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Το πασχαλινό μήνυμα του Πάνορμου

«Ευκαιρία να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό, να εκτιμήσουμε όσα έχουμε καταφέρει και να αντλήσουμε δύναμη για όσα έρχονται»

Σκέψεις για το «κι αν…» φέρνουν ηρεμία στην καθημερινότητα

Mέσα από την καμπάνια #365yposxeseis η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική επισημαίνει ότι η προνοητικότητα και ο στοχασμός δεν πρέπει να προκαλούν φόβο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αλλάζουν από σήμερα οι τάσεις στα ασφάλιστρα πολέμου, τι λένε οι μεσίτες για την εκεχειρία

Με την αύξηση της ζήτησης για ασφάλιση έρχονται και σημαντικές διορθώσεις στις τιμές των ασφαλίστρων

ΕΕΑ: Πράξεις αγάπης σε 6 κοινωνικές δομές ενόψει Πάσχα

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Οι ΜμΕ, μέσω των δράσεων του ΕΕΑ, ενισχύουν τη συνοχή και την ανθρωπιά»

Το κόστος μετακίνησης αυτό το Πάσχα: Τι πληρώνουμε για καύσιμα και ασφάλεια;

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες αλλά και συμβουλές, από το Pricefox

Αυξάνεται η ζήτηση για βραχυχρόνιες μισθώσεις το Πάσχα – Στο προσκήνιο η ανάγκη για ασφαλιστική κάλυψη

Το πρόγραμμα ERGO My Home Bnb συνδυάζει καλύψεις περιουσίας και αστικής ευθύνης

Το ΕΣΥ μειώνει δραστικά τις λίστες αναμονής με τα Απογευματινά Χειρουργεία

Η σημαντική πρωτοβουλία για την επιτάχυνση των επεμβάσεων έχει πετύχει, σύμφωνα με το Υπουργείο, μείωση της τάξης του 86,5%