back to top
15.9 C
Athens
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025

Ο ΠΣΣΑΣ έγινε ΕΣΑΠΕ: Νέο όνομα και ισχυρές προοπτικές για το μέλλον

Σε μια διαδικτυακή εκδήλωση παρουσία κορυφαίων θεσμικών εκπροσώπων της διαμεσολάβησης και της ασφαλιστικής αγοράς, ο ΠΣΣΑΣ ανακοίνωσε τη νέα του ονομασία, προχωρώντας σε μια νέα εποχή μετά τα 35 χρόνια πετυχημένης παρουσίας.

Από τη πλευρά του ο πρόεδρος κ. Γιάννης Τοζακίδης ανέλυσε το πνεύμα και τον στρατηγικό άξονα των βασικών σημείων που θα κινηθεί η ΕΣΑΠΕ (Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος) δίνοντας έμφαση, μεταξύ άλλων, στο όραμα, την ανάπτυξη, την εκπαίδευση και την εξωστρέφεια στο κλάδο.

- Advertisement -

Την εκδήλωση χαιρέτησαν – με σημαντικές τοποθετήσεις για το μέλλον και τις προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και ΕΕΑ, κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, πρόεδρος της ΕΑΕΕ, ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, γ.γ Ε.Ε.Α και ο κ. Μιχάλης Τάτσης, διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ο κ. Γαβαλάκης επίσης μίλησε για ζητήματα που απασχολούν με την οπτική του ως Πρόεδρος της GAMA Global Hellas.

- Advertisement -

Περαιτέρω εξειδίκευση για τις τροποποιήσεις στο Καταστατικό, τις νέες διατάξεις και διεκδικήσεις παρείχαν από τη πλευρά τους ο κ. Στέλιος Κόκιος, Νομικός Σύμβουλος της ΕΣΑΠΕ και ο κ. Μανώλης Πετρόχειλος, γενικός γραμματέας της ΕΣΑΠΕ.

Τα δεδομένα που προκύπτουν από τη συνεργασίας ΕΣΑΠΕ – ΕΙΑΣ, ανέλυσε – μεταξύ άλλων – από τη πλευρά του ο κ. Νίκος Σοφρωνάς, γενικός διευθυντής ΕΙΑΣ, ενώ συμμετείχαν από την πλευρά της Επιστημονικής Επιτροπής Πανεπιστημιακών Καθηγητών οι κ.κ Γιάννης Πολλάλης και Αντώνης Ζαϊρης.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΕΣΑΠΕ: Η σύνθεση του νέου ΔΣ και οι στόχοι της επόμενης διετίας

Μεταξύ αυτών, θεσμική θωράκιση, ενίσχυση της συμμετοχής, αλλά και προετοιμασία δράσεων για τα 40 χρόνια της Ένωσης

Δήλωση Γ. Χατζηθεοδοσίου για τις εκλογές της ΕΣΑΠΕ

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ επισημαίνει ότι η συμμετοχή στη διαδικασία αποτύπωσε ένα ακόμα μήνυμα ενότητας και ισχυρού ενδιαφέροντος για τον κλάδο

Με ευρεία εμπιστοσύνη των μελών επανεκλέχθηκε ο Κ. Ρούσσης στην ηγεσία της ΕΣΑΠΕ – «Καμία νίκη, μόνο ευθύνη»

Η νέα διετία της ΕΣΑΠΕ ξεκινά με στόχο τη συνέχιση της συλλογικής προσπάθειας και την ενίσχυση του ρόλου των συντονιστών στην αγορά

Εκλογές της ΕΣΑΠΕ: Με συμμετοχή και καθαρή εντολή για τη συνέχεια

Το νέο ΔΣ καλείται να χαράξει το πλάνο της επόμενης περιόδου, σε μια εποχή θεσμικών και λειτουργικών αλλαγών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΣΑΠΕ: Η σύνθεση του νέου ΔΣ και οι στόχοι της επόμενης διετίας

Μεταξύ αυτών, θεσμική θωράκιση, ενίσχυση της συμμετοχής, αλλά και προετοιμασία δράσεων για τα 40 χρόνια της Ένωσης

Σε σύγκρουση χωρίς προηγούμενο οδηγείται ο κλάδος – Στο βάθος κινητοποιήσεις από τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Μία ακόμη δημόσια, αιχμηρή τοποθέτηση του Προέδρου του ΕEA Γιάννη Χατζηθεοδοσίου έρχεται να σημάνει συναγερμό

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πανελλαδικές συναντήσεις του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz

Η διοίκηση επενδύει σταθερά σε καινοτόμα εργαλεία και λύσεις που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των συνεργατών της

ΕΣΑΠΕ: Η σύνθεση του νέου ΔΣ και οι στόχοι της επόμενης διετίας

Μεταξύ αυτών, θεσμική θωράκιση, ενίσχυση της συμμετοχής, αλλά και προετοιμασία δράσεων για τα 40 χρόνια της Ένωσης

Swiss Re: Στα 118 δισ. δολ. οι ασφαλισμένες ζημιές το 2025 από 151 δισ. το 2024

J.J. Haegeli: «Οι ασφαλισμένες ζημίες συνεχίζουν να αυξάνονται – Απαραίτητη η ενίσχυση της πρόληψης, της προστασίας και της ετοιμότητας»

Η Εθνική Ασφαλιστική αναβαθμίζει την ψηφιακή εμπειρία πελατών, εργαζομένων και συνεργατών

Το νέο MyEthniki App φέρνει όλες τις υπηρεσίες της ανασχεδιασμένης πλατφόρμας MyEthniki σε κινητά και τάμπλετ με ένα «tap»

Η ICAP CRIF τιμά στις 17/12 τους 114 «True Leaders» του 2024

Οι κορυφαίοι της ελληνικής επιχειρηματικότητας, σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής