back to top
28.8 C
Athens
Τετάρτη 27 Μαΐου 2026

Ο Πάνορμος τίμησε την προσφορά και τη συλλογικότητα στο Πασχαλινό Gala

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους συνεργατών, εταίρων, φίλων και εκπροσώπων του κλαδικού τύπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Απριλίου στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου το Πασχαλινό Gala του Συνεργατικού Σχήματος Πάνορμος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 10 ετών λειτουργίας.

- Advertisement -

Η εκδήλωση ήταν η τρίτη κατά σειρά για το 2025, μετά τη διήμερη εκδρομή στους Δελφούς τον Φεβρουάριο και τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας τον Μάρτιο. Σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, τα μέλη του Πάνορμου αντάλλαξαν ευχές και συμμετείχαν σ’ έναν ουσιαστικό διάλογο για την πορεία και το όραμά του, συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων και κρασιού, που ανέδειξαν τη σημασία της συντροφικότητας και της καλής διάθεσης.

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος Κλήμης Δημαρχιάδης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, έκανε έναν περιεκτικό απολογισμό του έργου της χρονιάς που πέρασε, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά οικονομικά και αναπτυξιακά στοιχεία για το 2024:

· 11,59% αύξηση παραγωγής

· 180,31% αύξηση εσόδων

· 174,49% αύξηση των αμοιβών των συνεταίρων

· 46,97% ενίσχυση της καθαρής θέσης

· 43,95% αύξηση της αξίας της συνεταιριστικής μερίδας

Ο ίδιος τόνισε ότι «αυτά δεν είναι απλά νούμερα, είναι δείκτες εμπιστοσύνης, προόδου και σωστού σχεδιασμού, είναι ο καθρέφτης των προσπαθειών όλων μας», ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα βήματα, μεταξύ των οποίων η λειτουργία του Hub Connector, το Eshop & Marketplace του Πανόρμου, το Panormos ChatBot, η Αριάδνη – το πρώτο AI δελτίο ειδήσεων στον κλάδο – και η ίδρυση της Panormos Academy.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η τιμητική βράβευση του δημοσιογράφου κ. Δημήτρη Ρουχωτά, για την επί δεκαετίες ποιοτική παρουσία του στον χώρο της ασφαλιστικής δημοσιογραφίας συμβάλλοντας στην ενημέρωση και στην ανάπτυξη του κλάδου με το έργο του.

Η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Φυλακτού ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και ανέδειξε τη συμβολή των χορηγών – GMM και ΟΤΕ Ασφάλιση – χάρη στους οποίους η εκδήλωση προσφέρθηκε δωρεάν, όπως και το επικείμενο Γεύμα Αγάπης της 9ης Μαΐου.

Η βραδιά απέκτησε ιδιαίτερη σημασία με τη συγκέντρωση ενός σημαντικού ποσού, το οποίο προσέφεραν οι συμμετέχοντες με γενναιοδωρία, ενισχύοντας το έργο του σωματείου ΣΧΕΔΙΑ και αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη, υπενθυμίζοντας ότι ο Συνεταιρισμός Πάνορμος δεν είναι απλώς ένα επαγγελματικό σχήμα, είναι μια οικογένεια, μια κοινότητα αξιών, συνεργασίας και ελπίδας.

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα, αναφέροντας: «οι Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας να φέρουν στις καρδιές μας γαλήνη, πίστη και δύναμη για πνευματική αναγέννηση, να βρούμε την ησυχία που χρειάζεται η ψυχή και να αναλογιστούμε το αληθινό νόημα της Ανάστασης.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εγκαινιάστηκε το Panormos Business Center με τη Δρ. Σμαρούλα Παντελή

Ένας νέος, σύγχρονος χώρος γνώσης, επικοινωνίας και ανάπτυξης για τον ασφαλιστικό κλάδο – Παρακολουθήστε το webinar

Δωρεάν webinar από το Panormos Business Center

Την Πέμπτη 21 Μαΐου 2026, με θέμα την ανθρώπινη επικοινωνία στην εποχή της ταχύτητας και της τεχνολογίας

Συνάντηση ΠΑΝΟΡΜΟΥ με τον Πρόεδρο της ΕΑΕΕ Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου

Το ΔΣ του Συνεταιρισμού σε πρόγευμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

14η Εθελοντική Αιμοδοσία ΠΑΝΟΡΜΟΥ: Μια πράξη ζωής με πραγματικό αντίκτυπο

Ο Συνεταιρισμός συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοβουλίες που προάγουν την κοινωνική υπευθυνότητα και ενισχύουν το θετικό του αποτύπωμα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ασφαλίσεις αυτοκινήτων: Αυξημένη κατά 7,3% η παραγωγή το 2025

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΑΕΕ για τους βασικούς δείκτες του κλάδου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων ο Σπύρος Κροκίδης

«Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του ενισχύουν την ηγετική μας ομάδα και αποτελούν εγγύηση για το μέλλον» δήλωσε ο CEO της εταιρείας Ν. Μακρόπουλος

Sofos Insurance Agency: Ταξίδι επιβράβευσης πωλήσεων στη μεσαιωνική Μπριζ

Θρ. Σοφός: «Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, με συνεργασία και ομαδική δουλειά, απέδειξαν ότι μπορούν να επιτύχουν κάθε στόχο»

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ΕΕΑ συνεχίζει να επενδύει στην εξέλιξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τα δύο σπονδυλωτά webinars με θέμα «Οι Επιδράσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ασφαλίσεις αυτοκινήτων: Αυξημένη κατά 7,3% η παραγωγή το 2025

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΑΕΕ για τους βασικούς δείκτες του κλάδου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων ο Σπύρος Κροκίδης

«Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του ενισχύουν την ηγετική μας ομάδα και αποτελούν εγγύηση για το μέλλον» δήλωσε ο CEO της εταιρείας Ν. Μακρόπουλος

Κλινική μελέτη δείχνει νέα δεδομένα για τον καρκίνο του πνεύμονα στην Ελλάδα

Η πρωτοποριακή μελέτη CLIMEDIN αποδεικνύει ότι η τεχνολογία μπορεί να ενισχύσει ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των ασθενών

Όταν το κράνος φαίνεται άθικτο αλλά δεν προστατεύει πλέον!

Το θέμα ανέδειξε με ενημερωτική παρέμβαση η Apeiron Insurance Project

Sofos Insurance Agency: Ταξίδι επιβράβευσης πωλήσεων στη μεσαιωνική Μπριζ

Θρ. Σοφός: «Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, με συνεργασία και ομαδική δουλειά, απέδειξαν ότι μπορούν να επιτύχουν κάθε στόχο»