back to top
15.5 C
Athens
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στο ∆ιεθνές Συνέδριο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συµµετείχε στο ∆ιεθνές Συνέδριο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας ITIC Global 2023, που διεξήχθη τον Νοέμβριο στη Βαρκελώνη.

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο συνέδριο, στο οποίο έλαβαν μέρος εταιρείες που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών υγείας σε ασθενείς κατά τη διάρκεια παραμονής τους σε µία ξένη χώρα.

- Advertisement -

Στο συνέδριο ITIC Global 2023 συµµετείχαν πάνω από 1.000 σύνεδροι από όλους τους τομείς της παγκόσμιας αγοράς της ταξιδιωτικής ασφάλισης και της ασφάλισης υγείας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να ενδυναμώσουν υφιστάμενες συνεργασίες, καθώς και να εδραιώσουν νέες.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου πάνω από 500 σύνεδροι επισκέφθηκαν το περίπτερο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ενώ πραγματοποιήθηκε σειρά συναντήσεων με Ασφαλιστικές Εταιρείες και Εταιρίες Βοηθείας κατά τη διάρκεια των οποίων ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες Επειγόντων περιστατικών που διαθέτουν οι Κλινικές & το Κέντρο Διεθνών Ασθενών του Ομίλου.

- Advertisement -

Ο Όμιλος εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή του Ιατρικού Ψυχικού, Στέφανο Ταψή και από τα στελέχη του Κέντρου Διεθνών Ασθενών, Ευάγγελο Καρατασίδη, Operations Manager, Assistance Co & Development και Μαρία Διονυσάτου, Business Development Manager.

Το Κέντρο Διεθνών Ασθενών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών είναι υποδειγματικά οργανωμένο και στελεχωμένο από έμπειρο και πολύγλωσσο προσωπικό, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των Διεθνών Ασθενών μας, προσφέροντας τους 24/7 VIP υπηρεσίες.

Ο Ιατρικός Τουρισμός και οι Διεθνείς Ασθενείς αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα για τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, καθώς περισσότεροι από 8.500 διεθνείς ασθενείς νοσηλεύονται ετησίως στις δομές του και περισσότεροι από 27.000 διεθνείς ασθενείς επισκέπτονται τα εξωτερικά του ιατρεία, ορισμένοι σε συνεργασία με μεγάλες Ασφαλιστικές Εταιρείες και Εταιρίες Βοηθείας (Assistance).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών πρωτοπορεί με πράσινα χειρουργεία και αποτύπωση αναισθητικών αερίων

Για τον Δρ. Βασίλη Γ. Αποστολόπουλο, η τεχνολογική και ιατρική πρόοδος αποκτά αξία μόνο όταν συνοδεύεται από σεβασμό προς το περιβάλλον

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Ολοκληρώθηκε το 3o διεπιστημονικό Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας AMLI 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας AMLI 2024 (Athens Medical Leadership and Innovation Conference)

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Περαιτέρω ενίσχυση της Συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Υγείας, στοχεύει στην παροχή καινοτόμων και ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας με επίκεντρο τον άνθρωπο

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στο ∆ιεθνές Συνέδριο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συµµετείχε στο ∆ιεθνές Συνέδριο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας ITIC Global 2023, που διεξήχθη τον Νοέμβριο στη Βαρκελώνη.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

100 χρόνια Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος – Ένας αιώνας προσφοράς στην ελληνική κοινωνία

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια του ΠΙΣ θα κορυφωθούν στις 13 Δεκεμβρίου

Health4Crew: Μια ελληνική startup για την υγεία των ναυτικών

Το μοντέλο της νεοφυούς επιχείρησης στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες: πρόληψη, άμεση υποστήριξη και συνεχή παρακολούθηση

Η KPMG στην Ελλάδα καταγράφει τις αποδοχές και παροχές του 2025

Η νέα ετήσια έρευνα αποτυπώνει μεταξύ άλλων συνταξιοδοτικά-ασφαλιστικά προγράμματα και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για στρατηγικές αποφάσεις

Προκήρυξη για στελέχωση του ΤΕΚΑ μέσω απόσπασης ή μετάταξης

Η προκήρυξη αφορά 18 θέσεις υπαλλήλων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Infotrust: Ταξίδι επιβράβευσης στο Βουκουρέστι – Μία ομάδα, μια κουλτούρα επιτυχίας

Στη διάρκεια του ταξιδιού, στελέχη και συνεργάτες γιόρτασαν την ολοκλήρωση μιας χρονιάς γεμάτης ανάπτυξη και δημιουργικότητα

Πώς η αυτοκινητοβιομηχανία αποχαιρετά το 2025 – Οι κίνδυνοι και οι ευκαιρίες για νέους παίκτες

Η Allianz Trade περιγράφει το τοπίο που διαμορφώνουν οι δασμοί, οι κανονισμοί και η τεχνολογία

100 χρόνια Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος – Ένας αιώνας προσφοράς στην ελληνική κοινωνία

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια του ΠΙΣ θα κορυφωθούν στις 13 Δεκεμβρίου

Eurohold: Σημαντική αύξηση εσόδων και κερδοφορίας στο εννεάμηνο του 2025

Αύξηση εσόδων 12% και EBITDA 23,1% για τη μητρική της Euroins

Health4Crew: Μια ελληνική startup για την υγεία των ναυτικών

Το μοντέλο της νεοφυούς επιχείρησης στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες: πρόληψη, άμεση υποστήριξη και συνεχή παρακολούθηση