back to top
15.5 C
Athens
Παρασκευή 25 Απριλίου 2025

NN Hellas: Eκδήλωση “Meet & Greet”

Η NN Hellas  σε συνεργασία με το Orange Grove και την Ολλανδική Πρεσβεία στην Ελλάδα, διοργάνωσαν τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 την εκδήλωση “Meet & Greet” στο πλαίσιο του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας, “Ideas That Change Us”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο hub ανάπτυξης νεοφυών εταιρειών της Πρεσβείας, όπου οι ομάδες παρουσίασαν τις ιδέες τους σε στελέχη της NN Hellas, την ομάδα του Orange Grove, καθώς και στους IdeaHackers.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν παρακολουθούν το πρόγραμμα καθοδηγούμενης εκπαίδευσης του Ολλανδικού οργανισμού, IdeaHackers. Οι συμμετέχοντες θα εργαστούν για την ενδυνάμωση των ιδεών  τους και θα λάβουν καθοδήγηση από στελέχη-μέντορες της NN Hellas. Ο διαγωνισμός Ideas That Change Us θα ολοκληρωθεί την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου με την παρουσίαση των ιδεών των ομάδων στον μεγάλο τελικό.

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

H μεγάλη έρευνα της NN για τη Μακροζωία

Σύμφωνα με την έρευνα Μακροζωίας, που ο Όμιλος ΝΝ διεξάγει κάθε χρόνο σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες

ΝΝ Group: Πουλά τις Τουρκικές επιχειρήσεις στην Zurich Türkiye

Η ολοκλήρωση των συναλλαγών τελεί υπό την αίρεση των εποπτικών αρχών και αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2025.

Αναμένονται εκπλήξεις από τέσσερις μεγάλες ασφαλιστικές

Οσο για τον ανταγωνισμό αυτός θα είναι μεγάλος, και περιμένουμε να δούμε, και όλες τις άλλες θέσεις των υπολοίπων ασφαλιστικών που κρατάνε μισόκλειστα τα χαρτιά τους. 

Αποχώρηση από το ΝΝ Group

Η NN Group ανακοίνωσε ότι ο Fabian Rupprecht θα παραιτηθεί από μέλος του διοικητικού συμβουλίου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

NN Social Innovation Startup Award 2025

Ο διαγωνισμός που επιβραβεύει την κοινωνική καινοτομία, ξεκίνησε για 2η συνεχή χρονιά. H NN, πιστεύει στους ανθρώπους που οραματίζονται

Ποιος είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του R. Gauci;

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του έκανε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Robert Gauci.

Syndea: Μια λαμπάδα, ένα χαμόγελο!

Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, στη Syndea φέτος το Πάσχα, στηρίζουμε το σπουδαίο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η αύξηση της παραγωγικότητας συνδέεται με την Ηγεσία και το Ανθρώπινο Δυναμικό

Η παρουσία της ΕΑΣΕ στο 10ο Delphi Forum αναδεικνύει τον κομβικό ρόλο των στελεχών και των Διοικήσεων στην ανάκαμψη της χώρας.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Παράταση έως τις 15 Ιουνίου για τον καθαρισμό των οικοπέδων

Ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου την 1η Μαΐου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης

NN Hellas: Πιστοποιείται για το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών, από την TÜV HELLAS

Την απόδοση πιστοποιητικού στην ΝΝ Hellas, μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα, για τη συμμόρφωσή της με το πρότυπο

Aon: Το 2025, έτος με τις μεγαλύτερες δαπάνες φυσικών καταστροφών για τις ασφαλιστικές;

Οι οικονομικές απώλειες από φυσικές καταστροφές άγγιξαν τουλάχιστον τα 83 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του 2025

H ERGO εξαγοράζει την Next Insurance αντί του ποσού των 2,6 δισ.

Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς η NEXT Insurance θα αποτελέσει μέρος της ERGO της κύριας ασφαλιστικής της Munich Re.

Πάρκινσον: Η Σιωπηλή Νόσος που Απειλεί το Μέλλον

Η νόσος του Πάρκινσον είναι η δεύτερη πιο συχνή νευροεκφυλιστική διαταραχή παγκοσμίως, μετά τη νόσο Αλτσχάιμερ, που επηρεάζει 6.2 εκατομμύρια ανθρώπους