back to top
19.9 C
Athens
Δευτέρα 19 Μαΐου 2025

ΝΝ Future Matters: 12 φοιτητές από την Ελλάδα στο πρόγραμμα για το 2020 – 2021

To πρόγραμμα υποτροφιών ΝΝ Future Matters της NN Hellas και του Ομίλου NN συνεχίζει, για 6η  χρονιά, να επενδύει στην εκπαίδευση της νέας γενιάς. Σταθερή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», η εταιρία δίνει φέτος τη δυνατότητα σε περισσότερους σπουδαστές να διευρύνουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις.

Δώδεκα νέοι από την Ελλάδα έλαβαν υποτροφίες προκειμένου να προχωρήσουν σε μεταπτυχιακές σπουδές από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε επιλεγμένα Πανεπιστήμια της Ολλανδίας. Ταυτόχρονα, σε όλη τη διάρκεια των μαθημάτων τους, οι υπότροφοι θα καθοδηγούνται από στελέχη του NN Group.

- Advertisement -

Όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, ψηφιακή λόγω των συνθηκών,  όπου οι επιτυχόντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τη διοίκηση της ΝΝ Ηellas.

«Για όλους εμάς στην NN Hellas, η έμπρακτη υποστήριξη των νέων ανθρώπων αποτελεί δέσμευση και χαρά ταυτόχρονα. Μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποτροφιών ‘NN Future Matters’, σκοπός μας είναι να παρέχουμε εφόδια και δεξιότητες άμεσα συνδεδεμένες με τη σύγχρονη αγορά εργασίας. Ενδυναμώνουμε έτσι τους πτυχιούχους να διεκδικήσουν ακόμα περισσότερα για το μέλλον τους», σημείωσε η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας σχετικά με την πρωτοβουλία.

- Advertisement -

Η κα Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΝΝ Ηellas, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προσφέρουμε σε ταλαντούχους ανθρώπους πολύτιμες ευκαιρίες στην εκπαίδευση. Η μεταπτυχιακή κατάρτιση δίνει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και καλύτερες προοπτικές στους μελλοντικούς επαγγελματίες κάθε κλάδου».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ΝΝ Future Matters μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Γιατί αποχώρησε η CEO της Alphabet Education, Μαριάννα Πολιτοπούλου

Προσωρινά καθήκοντα διοίκησης αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της ΑΚΜHΣ και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος.

H Μαριάννα Πολιτοπούλου στο ΔΣ της ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με τετραετή θητεία θα αποτελείται από 10 μέλη, τα τέσσερα από αυτά είναι ανεξάρτητα...

Μ. Πολιτοπούλου: Μαζί με τους νέους μπορούμε να πάμε την χώρα ακόμα πιο μπροστά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση Leadership Forum - “Συζητώντας με τους Νέους για Επαγγελματικές Ευκαιρίες και Επιχειρηματικότητα”

18 φοιτητές από την Ελλάδα επιλέχθηκαν από το πρόγραμμα ΝΝ Future Matters για το 2022-2023

Η NN Hellas και ο Όμιλος NN συνεχίζουν για 8η χρονιά να επενδύουν στην εκπαίδευση των νέων μέσα από το πρόγραμμα υποτροφιών ΝΝ Future Matters. Με οδηγό τις αξίες

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

H DAÈS υποστηρικτής της 3ης Συλλεκτικής Έκθεσης Αθηνών

Η DAES ήταν υποστηρικτής της 3ης Συλλεκτικής Έκθεσης Αθηνών που διοργανώθηκε το διήμερο 10 και 11/05/2025 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Μια ακόμη Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς από τον ΠΑΝΟΡΜΟ

Σε συνέχεια του Πασχαλινού Gala, που έλαβε χώρα στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο στο Μαρούσι, την Πέμπτη, 10 Απριλίου 2025

Διπλό deal 37 εκατ. ευρώ

Την ΝΑΚ Insurance Brokers A.E., ηγέτιδα στις ασφαλίσεις πιστώσεων και εγγυήσεων και την ΑΜΥΝΑ – Μεσίτες Ασφαλίσεων Ι.Κ.Ε. εξαγόρασε η ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS

Η Euroins Ελλάδος χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη για να επικοινωνεί άμεσα με το Δίκτυο της

Η Euroins Ελλάδος, δημιούργησε ένα καινοτόμο ενημερωτικό βίντεο με χρήση τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (AI), το οποίο παρουσιάζει

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

ABC: Career Code Event με τη συμμετοχή των Κ. Σεμερτζόγλου και Ελ. Παπασπυροπούλου

Για τις προοπτικές καριέρας στον κλάδο της ασφάλισης μίλησαν ενώπιον 400 φοιτητών οι κ.κ. Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, Managing Director της

Τα βασικά μεγέθη της ασφαλιστικής αγοράς. Mερίδιο αγοράς, loss ratio, ενεργητικό, Φερεγγυότητα

Τo 2024 δεν παρατηρήθηκαν αξιόλογες μεταβολές στη διάρθρωση της ελληνικής αγοράς ιδιωτικής ασφάλισης, με 34 ασφαλιστικές επιχειρήσεις να δραστηριοποιούνται σε αυτήν.

Οι κυβερνήσεις ως (αντ-)ασφαλιστές

Όσοι παρακολουθούμε από κοντά την ασφαλιστική αγορά, και ιδιαίτερα τη δραστηριότητα των θεσμικών φορέων, όπως είναι και η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών

H DAÈS υποστηρικτής της 3ης Συλλεκτικής Έκθεσης Αθηνών

Η DAES ήταν υποστηρικτής της 3ης Συλλεκτικής Έκθεσης Αθηνών που διοργανώθηκε το διήμερο 10 και 11/05/2025 στο Ζάππειο Μέγαρο.

«Καμπανάκι» για όσους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές δεν έχουν καταθέσει στο Ε.Ε.Α. επαναπιστοποιήσεις και συμβόλαια αστικής ευθύνης

Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο διαγραφής από το Μητρώο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) είναι όσοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές