back to top
31.8 C
Athens
Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2025

Νέα προϊόντα Ομαδικών Ασφαλίσεων από την Ατλαντική Ένωση

Ιδιαίτερα θετική ήταν η πορεία της Ατλαντικής Ένωσης και στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων καταγράφοντας αύξηση παραγωγής για το 2021. Για το νέο έτος η εταιρεία συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της στις ομαδικές ασφαλίσεις με νέα ευέλικτα και προσιτά προγράμματα ασφάλισης, που απευθύνονται σε όλο και πιο πολλούς τομείς της αγοράς. Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, με πάνω από 52 χρόνια γόνιμης παρουσίας στην Ελλάδα, αναπτύσσεται συνεχώς, πετυχαίνοντας για 5η συνεχόμενη χρονιά τον υψηλότερο Δείκτη Φερεγγυότητας (275,42% με αποτελέσματα 31/12/2020).

Όπως αναφέρει η εταιρεία:

- Advertisement -

Η συνεχής ανοδική πορεία της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων, συνεχίσθηκε και το 2021 καταγράφοντας ένα πολύ θετικό απολογισμό, με αύξηση παραγωγής που ξεπέρασε το 5%

Με βάση αυτήν την πολύ ενθαρρυντική συγκυρία, απόφαση της εταιρίας είναι να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της στις ομαδικές ασφαλίσεις με νέα ευέλικτα και προσιτά προγράμματα ασφάλισης, που απευθύνονται σε όλο και πιο πολλούς τομείς της αγοράς.

- Advertisement -

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι σήμερα η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, εκτός από τις tailor made λύσεις που καλύπτουν άριστα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, παρέχει προς τους συνεργάτες της, μια ευρύτατη γκάμα προτιμολογημένων προγραμμάτων, που απευθύνονται ειδικά σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, Αθλητικές Ακαδημίες, Εκπαιδευτήρια, Κατασκηνώσεις κ.ά.

Στο σημείο αυτό, παραθέτουμε το σχετικό κατάλογο των ανανεωμένων και βελτιωμένων προτιμολογημένων προϊόντων της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, τα οποία ήδη έχουν αναρτηθεί στο portal των συνεργατών μας, το ΑTLAWEB.

  • BUSINESS PROTECTION 2022. NEO Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτει ασθένειες και ατυχήματα.
  • GROUP VALUE. NEO Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτει ασθένειες και ατυχήματα, ιδανικό για συνδυαστική χρήση με ατομικά υγείας με υψηλή απαλλαγή.
  • GROUP PRIMARY CARE. ΝΕΟ Συνδυαστικό πρόγραμμα, με έμφαση στην Εξωνοσοκομειακή Κάλυψη
  • ACCIDENT SHIELD & ACCIDENT GOLDEN SHIELD. Προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτουν ατυχήματα μόνον.
  • ATHLETS PROTECTION. Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτει αθλητές ακαδημιών.
  • STUDENT PROTECTION. Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτει μαθητές σχολικών μονάδων.
  • PROTECTION AT CAMPS. Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης που καλύπτει παιδιά που συμμετέχουν σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, με ειδική μονάδα ομαδικών ασφαλίσεων, φροντίζει με αμεσότητα και ταχύτητα για την αποτελεσματική υποστήριξη των συνεργατών της σε κάθε τομέα όπως, εκπαίδευση, παρουσίαση της προσφοράς αλλά και στην επικοινωνία του προγράμματος προς τους ασφαλισμένους, μέσα από αυτοματοποιημένες διαδικασίες διαχείρισης και εξυπηρέτησης.

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, με πάνω από 52 χρόνια γόνιμης παρουσίας στην Ελλάδα, αναπτύσσεται συνεχώς, πετυχαίνοντας για 5η συνεχόμενη χρονιά τον υψηλότερο Δείκτη Φερεγγυότητας (275,42% με αποτελέσματα 31/12/2020).

Παράλληλα, συνεχίζει μια μακρά παράδοση συνεχούς κερδοφορίας 32 ετών, έχει κατορθώσει να συμπεριλαμβάνεται στις 50 ταχύτερα ανερχόμενες ελληνικές επιχειρήσεις (Fortune), απολαμβάνει της εμπιστοσύνης άνω των 400.000 ασφαλισμένων και διαθέτει κορυφαίες διεθνείς συνεργασίες σε επίπεδο μετόχων και αντασφαλιστών.

Μεταξύ των μετόχων της περιλαμβάνεται ο ασφαλιστικός οργανισμός BASLER (από το 1973), μέλος του Ομίλου της κορυφαίας ελβετικής τραπεζο-ασφαλιστικής εταιρίας BALOISE και ενός από τα 13 ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος το 1907, με παρουσία μεγαλύτερη των 120 ετών στον ελληνικό χώρο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΕΙΑΣ: Πρόγραμμα Ομαδικών Ασφαλίσεων & Αξιολόγισης Εταιρικών Κινδύνων

Οι Ομαδικές Ασφαλίσεις αποτελούν εξαιρετικά ανερχόμενο Κλάδο Ασφαλιστικής Δραστηριότητας και έναν εκ των πλέον νευραλγικών «μοχλών»

ΕΑΕE: Πώς διαμορφώθηκαν τα υπο διαχείριση κεφάλαια ατομικών και ομαδικών συμβολαίων στον κλάδο Ζωής

Στα 11.837.937.211 διαμορφώθηκαν τα κεφάλαια υπό διαχείριση των ασφαλιστικών για ατομικά και ομαδικά συμβολαια Ασφαλίσεων Ζωής

Ομαδικές Ασφαλίσεις: Συνάντηση ασφαλιστών με τον Τσακλόγλου τον Οκτώβριο για να σταματήσει η «αιμορραγία»

Στο τραπέζι το θέμα της φορολόγησης και της λειτουργίας των ομαδικών ασφαλίσεων...

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ομαδικών Ασφαλίσεων και αξιολόγησης εταιρικών κινδύνων

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ομαδικών Ασφαλίσεων και αξιολόγησης εταιρικών κινδύνων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η μεγάλη πρόκληση: Να πείσουμε τους νέους να νοιαστούν για τη σύνταξή τους!

Η σύνταξη δεν είναι απλά ένα μακρινό ποσό που θα πάρουμε στα γεράματά μας, αλλά μια επένδυση ζωής, που ξεκινά με μικρά βήματα σήμερα

Infotrust – VIDAVO: Το tele-underwriting ανοίγει νέο κεφάλαιο στην ελληνική ασφάλιση

Η καινοτομία μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για τον κλάδο, που διαφορετικά κινδυνεύει να μείνει πίσω σε σχέση με ώριμες αγορές

Ασφάλιση Ζωής: Η προστασία που δεν πρέπει να αγνοούμε

ΤΑ στελέχη της FeelSafe Insurance σημειώνουν την αυξανόμενη ζήτηση για ευέλικτες και διαφανείς ασφαλιστικές λύσεις, που συνδυάζουν προστασία και αποταμίευση

Allianz & Ευρωκλινική στο πλευρό των συνταξιούχων του Υπουργείου Οικονομικών: Τι περιλαμβάνει η νέα κάλυψη υγείας

Η πρωτοβουλία του ταμείου συνιστά υπόδειγμα για το πώς μπορεί να κινηθεί η αγορά της ιδιωτικής ασφάλισης ως προς την τρίτη ηλικία

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η. Τσολάκης: 368 δράσεις σε 6 χρόνια αποδεικνύουν ότι η παρουσία της ΠΟΑΔ είναι απαραίτητη

Τη συνεισφορά της ΠΟΑΔ στα δρώμενα της ιδιωτικής ασφάλισης εξαίρει ο πρόεδρος Ηλίας Τσολάκης ενόψει εκλογοαπολογιστικών εργασιών και ΓΣ

Interlife: Η Αικατερίνη Ζιάκου αναλαμβάνει υπεύθυνη Εσωτερικού Ελέγχου

Η Αικατερίνη Ζιάκου ανέλαβε υπεύθυνη Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου κατόπιν ομόφωνης απόφασης ΔΣ

Το FCEM World Congress για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και ηγεσία έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ηγέτιδες από 70+ χώρες συναντιούνται 3-5 Νοεμβρίου 2025 στην Αθήνα για ένα βιώσιμο και συμπεριληπτικό μέλλον

Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Κανόνες, πρόστιμα και ευκαιρίες για ασφάλιση!

Ο νέος νόμος δεν είναι απλώς ρυθμιστικό μέτρο, αλλά καμπανάκι δράσης για κάθε ασφαλιστή που θέλει να κερδίσει

Ξεκινά η εφαρμογή των DRGs από την 1η Ιανουαρίου 2026

Υλοποιείται το αίτημα ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολαβητών για δίκαιη μεταχείριση των ασφαλισμένων, κατάργηση των διπλοχρεώσεων και έλεγχο του κόστους υγείας